Whirlpool SPIW 418L, AC cu Al 6-lea Simț

De ceva timp cei de la Whirlpool au scos pe piață modelul Whirlpool SPIW 418L. Poate vă întrebați cu ce e mai special în comparație cu SPIW 418, iar răspunsul e că modelul de față poate fi întrebuințat în scop rezidențial (acasă) pe când 418 în scop comercial și rezidențial.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine de la un brand de top (numărul 1 la nivel mondial la producția de electrocasnice).


Avantaje

Are 6th Sense care presupune integrarea mai multor lucruri printre care Self Diagnosis, On/Off Timer, Auto Restart, Sleep, Power Save și Air Flow.
Vine și cu o funcție numită 4D Airflow care asigură o răcire rapidă cu o eficiență energetică ridicată.
Aparatul selectează automat un mod de operare în funcție de temperatura camerei, ia acest lucru e numit Air Flow.
Power Saver e o caracteristică despre care putem spune că presupune că aparatul detectează temperatura din cameră și în funcție de aceasta controlează fluxul de aer. În acest fel se obțin economii de energie cu până la 20 procente.
Pe partea de filtrare dispune de un filtru HD (adică cu densitate înaltă) care reține până la 90% din particule și un filtru suplimentar de tipul Active Carbon.
E un aparat foarte silențios care scoate un zgomot la funcționare de puterea unui șapte, deci foarte mic. Nivelul de zgomot e de 22 decibeli în mod Silent. (Nivelul de zgomot depinde de treapta de viteză întrucât poate fi și de 40 dB.)

Dezavantaje

Putea avea o capacitate mai mare și wi-fi (acest ultim lucru făcea posibilă controlarea de la distanță și integrarea într-un ansamblu Smart Home).

Concluzie

Se apropie temperaturile insuportabile și e bine să te pregătești din timp cu un aparat de aer condiționat. Acest fel de aparate nu sunt un lux, ci o necesitate, fiind utile în orice anotimp prin faptul că au funcție de răcire și încălzire.
Când ne orientăm înspre un aparat AC nou e bine să ne uităm și la consumul de curent. Acest model are clasa A++ de eficiență energetică la răcire ceea ce e foarte bine.

Te-ar mai putea interesa