Whirlpool SPIW 412L, AC cu Inverter, filtru HD și Al 6-lea Simț

Whirlpool SPIW 412L e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 btu și cu multe facilități premium. Se adresează celora care vor să treacă cu bine peste vară întrucât asigură o atmosferă suportabilă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul funcțional. Vine de la numărul 1 la nivel mondial, și costul de achiziție e unul foarte mic.


Avantaje

Vine cu 6th Sense (precum modelul SPIW 418L) care presupune integrarea mai multor funcții precum Power Saver, Air Flow, Sleep și altele.
Are un filtru de tip HD (cu densitate înaltă) care reține cu până la 90% mai multe particule de praf. Spre exemplu, vechiul filtru reținea 40%. E dotat și cu un filtru adițional care reține mirosurile neplăcute întrucât e unul Active Carbon. Întreținerea sa nu e prea complicată deoarece vine cu funcție de Auto Curățare.

Consumul de curent al SPIW 412L e unul mic întrucât aparatul vine cu Inverter care ajută la economisire de energie precum și la reducerea vibrațiilor și zgomotului. În mod de veghe (Standby) are un consum de energie foarte scăzut (1W), iar asta e un alt plus.
Nivelul de zgomot normal e undeva la 40 dB, iar în mod silențios (Silent) are 22 dB care e precum o șoaptă. Zgomotul produs de aparat diferă de treapta de viteză aleasă.

În cazul în care se întrerupe curentul (În România se poate lua curentul și de 3 ori pe oră) aparatul se repornește prin funcția Auto Restart, iar în acest fel e reluat ciclul de răcire.

Din păcate nu vine cu control wi-fi, dar are o telecomandă ușor de folosit. E o telecomandă foarte simplă (după cum se poate vedea din poză), iar in această cauză eu zic că poate fi utilizat cu ușurință de oricine.

Concluzie

În concluzie, dacă vrei un aparat care să-ți asigure un aer ușor de respirat și nopți odihnitoare atunci acest model ar fi recomandarea mea. E de recomandat să fie utilizat în scopuri rezidențiale, adică acasă, dar poate fi montat și într-un birou nu prea mare.

Te-ar mai putea interesa