Whirlpool SPIW 412, aparat de aer condiționat cu Inverter Plus

Nu orice aparat de aer condiționat e ca acest model Whirlpool SPIW 412, dar există și o variantă pe argintiu cu aceleași specificații. În funcție de promoție, o variantă poate fi mai accesibilă decât cealaltă dar diferența nu poate fi foarte mare. Indiferent pentru care veți opta, e vorba de un aparat foarte performant cu eficiență energetică superioară. Mai toate modelele noi au un afișaj ascuns și doar în timpul funcționării e vizibil, dar depinde și de cât de iluminată e camera. Veți vedea mai bine temperatura aleasă, opțiunile alese și alte informații interesante.

Merită să investiți într-un aparat mai performant dacă îl veți folosi pentru o perioadă îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Eficiența energetică e mai bună la răcire – A++, dar și la încălzire mi se pare a fi acceptabilă – A. Chiar și capacitatea maximă a aparatului diferă în funcție de funcția aleasă. De exemplu, la răcire e de aproximativ 12000 BTU, iar la încălzire e de 13300 BTU. Nu poate răci aerul pentru întreaga locuință, ci ar trebui să vă rezumați la una sau chiar două camere (hol+sufragerie/dormitor).

Ca și dotări un astfel de aparat are : filtru HD, Hepa, filtru Catechin, compresor rotativ și Inverter. Nu sunt multe funcții, dar are cele populare: ventilație, răcire, încălzire și dezumidificare (1.2 litri pe oră). Pe lângă acestea, aparatul se poată lăuda cu niște funcții speciale: autocurățare, Around U, Power Save și 4D Airflow. Fiecare brand oferă ceva diferit pentru a atrage o anumită categorie de utilizatori, iar acesta pare a fi destul de experimentat.

Păreri pro și contra

Acesta trebuie ales alături de un serviciu de instalare care are un preț variabil (costă mai mult dacă perioada de instalare e mai scurtă). E dotat cu un filtru foarte bun care e eficient chiar și într-o bucătărie.

Whirlpool SPIW 412 e un aparat care trebuie montat pe perete și e bine să aveți o priză în apropiere, iar pentru ca acel cablu de alimentare să nu atârne, se poate alege un canal pentru cablu din plastic care-l va masca. Mulți optează pentru această soluție dacă au un televizor montat pe perete.

Te-ar mai putea interesa