Whirlpool SPIW 409, AC 9000 BTU cu clasa A++

Acest aparat de aer condiționat numit Whirlpool SPIW 409 e unul deosebit deoarece are caracteristici speciale ca: 4D Airflow, 6th Sense (Airflow, Power Saver, Sleep, Auto restart, Self Diagnosis, on/off timer), filtru HD + carbon, design nou la ventilator, auto curățare, Inverter. Chiar dacă nu va impresiona prin caracteristicile tehnice, pe partea de dotări nu am ce să-i reproșez. Toate cele anterior menționate vă pot fi de folos și îmbunătățesc performanțele sale. Designul la acest model e simplu iar pe linia neagră e plasat ecranul LCD.

E evident, că noile modele au un consum de energie mult mai scăzut, motiv pentru care merită să alegeți unul fără dar și poate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».


Păreri pro și contra

Capacitatea sa e una de 9000 BTU care nu e foarte mare dar poate fi de ajuns, iar pentru încălzire are o capacitate similară. Consumul de energie e mai redus atunci când încălziți și așa e mai la toate modelele și indiferent de brand (diferența e destul de mică). E dotat cu filtru de tip carbon, Inverter (pentru a nu exista fluctuații la consumul de energie), ventilator cu 3 trepte, afișaj LCD și altele.

Alături de aparatul de sus, veți primi unitatea exterioară și o telecomandă cu care veți controla mai ușor aparatul. Funcțiile sale sunt: Al 6-lea Simț, ventilare, încălzire, Auto Restart, dezumidificare, Jet, Timer, modul Sleep/Night. Pe lângă acele funcții clasice, aparatul prezintă câteva funcții speciale: autocurățare, Around U, 4D Air Inlet, Power Save și Real time. Instalarea sa trebuie să o faceți cu o firmă autorizată pentru a evita neplăcerile. Odată cu achiziția unui astfel de model, se poate opta și pentru un serviciu de instalare cu sau fără kit.

Plusuri: tehnologii avansate (le-am prezentat la început), arată bine, performanțe satisfăcătoare, fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool SPIW 409 e ideal pentru o cameră ceva mai mare cum e o sufragerie, dar poate fi folosit și pentru parterul unei locuințe dacă locuința e bine izolată. Deci, puteți investi în izolație pentru a nu cumpăra prea multe astfel de aparate. Depinde și ce funcții veți folosi dar cele clasice, cu siguranță, sunt și cele mai utile și importante (dezumidificare, încălzire, sleep etc).

Te-ar mai putea interesa