Whirlpool SPIW 318L, model clasa A++ cu 6th Sense

Whirlpool SPIW 318L e un aparat de aer condiționat al anului 2018 care poate acoperi o suprafață de până în 36mp cu o capacitate 18000 Btu și are o eficiență energetică A++ (la răcire).
În aceste condiții e numai bun pentru uz casnic/rezidențial și are Inverter pentru a-l face mai durabil. Inversorul e și o cerință a Comunității Europene pentru a face aparatele mai „eco friendly”.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un AC de la numărul 1 mondial în electrocasnice – Whirlpool.


Pro

Aparatul Whirlpool SPIW 318L e unul cu o mulțime de funcții cum ar fi mod noapte, auto restart, jet, auto curățare, dezghețare automată și altele.
Consumul energetic e unul mic, acest aparat având clasa A++ de eficiență energetică la răcire și A+ la încălzire.
Ventilatorul e unul cu 3 trepte, fiind vorba despre unul cu nivel de zgomot redus. Astfel, nivelul standard de zgomot e de 33 decibeli.
Filtrul e unul HD cu carbon activ, iar acest lucru presupune că aerul evacuat e unul curat. E foarte important ca un AC să aibă filtre bune așa încât aerul s fie cât mai curat.
Telecomanda aparatului e una simplă așa încât să poată fi utilizată cu ușurință de oricine.

Contra

Nu e smart, adică nu are wi-fi așa încât să poată fi controlat de la un telefon inteligent. Lipsa acestei facilități face aparatul mai ieftin, dar și mai ușor de folosit de vârstnici.

Concluzie

Astfel de aparate sunt adresate persoanelor care vor să beneficieze de aer curat și rece/cald atunci când afară e o vreme neplăcută.
Fiabilitatea aparatelor Whirlpool e una foarte bună… că nu degeaba a ajuns numărul 1 la nivel mondial.
Corespunde cerințelor CE întrucât are Inverter. Acest lucru face motorul mai durabil, silențios și să consume mai puțin curent.
Dacă sunteți interesați de alternative cu capacități mai mari sau mai mic atunci puteți vedea aici câteva. Ceva cu capacitate oarecum mai mare fiind SPIW 418L.

Te-ar mai putea interesa