Whirlpool SPIW 312L, aparat de aer condiționat cu 6th Sense

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 312L e unul dintre cele mai performante modele din noua serie și poate fi folosit în spațiu chiar mari deoarece are o capacitate de răcire de 12000 BTU. Cu acesta puteți răci sau încălzi chiar și două camere modeste (ori cameră+hol) deoarece e destul de eficient acest model și chiar face față. Tot mai mule aparate noi vin cu tehnologia 6th Sense care e o tehnologie automată și oferă multe beneficii (programe cu consum mai mic de resurse și rezultate mai bune).

Din poza de jos se vede foarte bine noua generație care oferă un design simplu și elegant. Panoul digital e destul de vizibil deoarece e negru cu scris alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și în sezonul rece se descurcă foarte bine doar că o capacitate de climatizare mai mare presupune și un consum puțin mai mare. Încălzește destul de repede aerul cu treapta corespunzătoare și filtrul său își face destul de bine treaba fiind unul HD. Are și unul de tip Active Carbon care reduce mirosul nedorit din încăpere.

Treptele acestui model sunt aceleași ca la restul, adică sunt trei și le alegeți în funcție cât de repede doriți să răcească sau să încălzească. Mai sunt și alte funcții importante, iar eu cred că le știți de la alte modele, deci nu le mai enumăr.

Păreri pro și contra

Toate acele funcții care le găsiți la acesta și la variantele cu capacitate de climatizare diferită sunt motive pentru a alege noua generație. Chiar dacă unele branduri oferă variante mai ieftine, trebuie să verificați ce tip de filtru oferă că doar va fi folosit într-un spațiu locuibil și nu într-un spațiu comercial. Arată bine oriunde l-ați monta și cred că-l veți pune într-un hol unde nu va deranja pe nimeni și eventual veți deschide ușile unde vreți să răcească.

Whirlpool SPIW 312L trebuie montat de o firmă autorizată și acest serviciu nu e foarte scump dacă nu vă grăbiți cu instalarea. E ușor de folosit, dar nu are tehnologie WiFi pentru a folosi telefonul ca telecomandă. Chiar dacă în poza de sus nu se vede, e inclusă și unitate exterioară care e standard pentru modelele acestea. La aparatele portabile nu aveți uniate exterioară.

Te-ar mai putea interesa