Whirlpool SPIW 309L, aparat AC cu filtru HD și Active Carbon

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 309L a fost lansat alături de două modele care au capacitate de răcire superioară. Designul și dările sunt aceleași, deci diferența de preț nu poate fi foarte mare și se adresează camerelor sau spațiilor mai mari. Oferă funcția 4D Aiflow inlet pentru o răcire mai rapidă și eficientă. Bineînțeles, e un aparat cu 6th Sense care e o tehnologie automată care ajustează programele în funcție de necesități și se economisesc resurse. După cum am menționat anterior, are două filtre: HD pentru reținerea prafului și unul Active Carbon care reducea mirosului.

Acesta arată foarte bine cu acel afișaj electronic, iar anumite serii oferă un ecran LED alb care nu iasă prea mult în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model e ideal pentru cei care vor să răcească/încălzească o suprafață mică, cum e o sufragerie sau un dormitor mai mare. Se descurcă foarte bine și la încălzire, având o capacitate puțin mai mare dar nu se vede diferența. Un astfel de aparat poate fi de folos chiar și dacă aveți o încălzire pe calorifere, deoarece acesta poate fi pus în funcțiune oricând și încălzește aerul mai repede decât un calorifer. Oricum, nu e o soluție chiar ieftină de încălzire, dar care merită să fie luată în calcul în special că poate fi folosit și pe perioada verii.

Nivelul de zgomot diferă pentru că nu toate funcțiile sunt la fel, iar voi puteți răci un spațiu în timp ce plecați de acasă și când reveniți îl opriți, astfel nu va fi deranjant.

Păreri pro și contra

Pe lângă funcțiile standard care le găsiți la multe alte aparate de aer condiționat, varianta de sus oferă și altele: Around U, 6th Sense (Auto Restart, Sleep, Air Flow, diagnosticare automată, Sleep), auto-curățare și mai câteva. Inverter e o tehnologie care menține consumul constant indiferent de fața programului și a devenit standard pe multe modele. În trecut, aceasta e fost una standard și era prezentă doar pe variante premium.

Whirlpool SPIW 309L e un aparat competitiv la un preț corect și cred că veți aprecia toate acele funcții disponibile pe telecomanda sa.

Te-ar mai putea interesa