Whirlpool SPIS 412L, AC cu Al 6-lea Simț pe culoare argintie

Whirlpool SPIS 412L Inverter e un aparat AC pentru acasă util răcirii unei suprafețe de 25 mp. E un model pe piață de ceva timp și are integrate funcții utile precum auto-restart, 6th Sense, filtre avansate și inverter.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat clasa A+ cu filtru HD și o capacitate de 12000 Btu. Trebuie să ne gândim la faptul că acest aparat e unul de la un brand de top, mai exact de la numărul 1 la nivel mondial, iar acest lucru ne spune că deținem un aparat fiabil.


Caracteristici

E un aparat destul de silențios întrucât unitatea interioară operează chiar și la 22 dB. Nivelul de zgomot depinzând foarte mult și de treapta de viteză pe care o alegeți. Acest aparat are 3 trepte ventilator.
Fiind dotat cu inverter înseamnă că o să faceți o economie de curent până în 50 procente.
Printre funcțiile de climatizare se numără răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare.
Caracteristica Al Șaselea Simț presupune existența auto-restart, modului sleep, Power Saver, Air Flow, Self Diagnosis și a timerului.
Air FLow e o caracteristică automată prin care aparatul detectează temperatura camerei și în funcție de aceasta selectează modul de operare (răcire, ventilare etc).
Filtrul e unul HD, lucru care presupune că reține până la 90 procente din particulele de praf în comparație cu cel vechi care reținea doar 40 procente. În plus are filtru adițional din carbon care reține mirosurile neplăcute și are funcția Auto Clean pentru auto curățare.

Păreri pro și contra

Lucrurile pozitive la acest model ar fi consumul redus de curent (clasa A+, consum de 1W în stand-by)
Din păcate nu are tehnologie wi-fi, acesta fiind singurul minus. Utilitatea acestei tehnologii e una vagă întrucât mulți nu doresc să se complice cu ea (mai trebuie instalată o aplicație pe smartphone).

Concluzie

Whirlpool SPIS 412L e un aparat de aer condiționat adresat persoanelor interesate de un model pentru un apartament mediu ca mărime. O să vă facă o climă numai bună întrucât are toate funcțiile necesare.

Te-ar mai putea interesa