Whirlpool SPIS 409L, aparat de aer condiționat argintiu

Acest aparat de aer condiționat Whirlpool SPIS 409L e prezent de ceva timp pe piață deoarece e un model competitiv care oferă dotări foarte bune. Mă refer la tehnologia Inverter, filtru HD + Carbon și tehnologia Al 6lea Simț (numeroase funcții inteligente care creează un ambient mai plăcut). Filtrul mai des reține o cantitate mare de praf pe când cel din carbon reduce mirosurile de la interior, dar cred că ați știut asta deja. De multe ori nu trebuie să ne uităm doar la capacitatea de climatizare, ci și la dotări.

Aparatul arată foarte bine deoarece are un finisajul pe argintiu iar panoul de control e unul iluminat (LED alb). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi folosit aproape tot anul deoarece are și alte funcții pe lângă cea de răcire: dezumidificare, încălzire, ventilație etc. Funcția Around U (telecomanda are un senzor de temperatură) e tot mai prezentă pe noile aparate, iar la alte branduri are o denumire diferită.

Ziceam mai sus ceva de 6th Sense, tehnologia cu care se laudă acest producător, iar la acesta e însoțită de următoarele funcții speciale: Air Flow (se selectează automat funcția în funcție de temperatura camerei), Power Saver (ajustează consumul în funcție de temperatura camerei), Sleep (scade temperatura cu 1 grad la fiecare oră), Auto Restart, Self Diagnosis temporizator pornire/oprire.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale anterior menționate sunt motive pentru a alege un așa model. Poate că nu e cel mai ieftin model de 9000 BTU, dar va fi folosit într-un spațiu de locuit și nu unul comercial, motiv pentru care filtrul e foarte important. Nu poate fi comparat cu oricare deoarece acesta poate fi folosit pentru spații generoase de până la 25 mp. Un minus al aparatului ar fi lipsa kitului de instalare care costă ceva bani dar nu cred că v-ar deranja prea mult acest aspect, cât timp veți avea un model performant.

Whirlpool SPIS 409L e prezent pe piață alături de multe alte modele, iar dacă vreți un aparat pentru o suprafață mai mare, cel de 12000 BTU din aceeași serie ar fi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa