Whirlpool SP40802EU2, combină incorporabilă cu LessFrost

Whirlpool SP40802EU2 este o combină pentru acele persoane interesate de un model incorporabil cu un sistem avansat de răcire. E un aparat pentru cei interesați de un aparat mediu ca mărime și care să poată ține la păstrare multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 1 la nivel mondial. Din imaginea de alături se poate observa că acest aparat e unul care e complet incorporabil.
Dacă deschidem aparatul atunci la interior o să vedem inscripții precum Air Filter, 6th Sense Fresh Control, Fresh Box 0 grade, Space 400 și 6th Sense Freeze Control.

Păreri pro și contra

Combina Whirlpool SP40802EU2 are o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 248 kWh pe an. Pe lângă acest lucru are și alte atuuri care trebuie luate în considerare:
– Are Less Frost, adică ceva similar No Frost. Dezghețarea frigiderului va fi automată, iar a congelatorului manuală.
– Dimensiunile sunt de 69x55x194 lxaxî cm. În felul acesta putem observa că acest model din gama Everest e unul care are dimensiuni potrivite.
– Tehnologia 6th Sense e prezentă prin mai multe aspecte, unul dintre ele fiind controlul precis și constant al temperaturii. De exemplu, și compresorul este unul “inscripționat” 6th Sense. Acest compresor se evidențiază prin optimizarea consumului de curent și reducerea fluctuațiilor de temperatură.
– Modelul are sistem Stop Frost care presupune o dezghețare în un minut.
– În frigider are un sertar pentru carne și pește. Acesta poartă numele de FreshBox și oferă o temperatură în jurul a 0 grade.
Din păcate nu are sistem No Frost, ci ceva similar numit Less Frost cu Stop Frost.

De final trebuie să scriu despre acest model că se va dovedi perfect pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie ca-n filme.

Te-ar mai putea interesa