Whirlpool SP40 801 EU, model incorporabil cu 6th Sense

Pentru cei interesaţi în a-şi amenaja o bucătărie ca la carte, adică cu electrocasnice incorporabile recomand combina Whirlpool SP40 801 EU. Aceasta e complet incorporabilă şi beneficiază de o capacitate de 400 litri. În felul acesta primim un produs de la un brand care se clasează pe locul 1 la nivel mondial din punct de vedere al vânzărilor de electrocasnice.

Această combină frigorifică are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi dotat cu multiple funcţii printre care se numără 6th Sense.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool SP40 801 EU e unul cu ceva similar No Frost numit Less Frost. În acest fel răcirea se realizează fără ca aparatul să facă gheaţă sau mai puţină gheaţă. Din această cauză dezgheţarea frigiderului e automată, iar a congelatorului e manuală. În procesul pentru dezgheţare o să vă ajute Stop Frost care presupune că scoateţi colectorul de gheaţă din congelator şi îl ţineţi sub robinet.
Consumul energetic nu e deloc mare deoarece aparatul are clasa A+ cu un consum anual de 328 kWh.
Capacitatea aparatului e una foarte mare întrucât vorbim despre 299 litri la frigider şi 101 la congelator. În felul acesta avem o capacitate toată de 400 litri… o capacitate netă. Frigiderul are 5 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente (cu o capabilitate de congelare de 4,5kg la 24 ore).
Din păcate nu are dispenser de apă şi nici de gheaţă. Probabil că prezenţa a unor astfel de facilităţi ar fi făcut aparatul inestetic.
Unele aparate acu caracteristica Multiflow pentru distribuirea uniformă a aerului rece. Acesta are ventilator pentru un flux constant de aer rece.
6the Sense Fresh Control presupune că aparatul e dotat cu senzori care ajută la menţinerea unui nivel optim de umiditate. Astfel, alimentele rămân proaspete o perioadă de 3 ori mare.

Un astfel de aparat e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, modern şi eficient. Prin consumul mic de electricitate o să aveţi parte de un aparat care o să-şi scoată investiţia într-o perioadă scurtă de timp.