Whirlpool SP40 801 EU, model incorporabil cu 6th Sense

Pentru cei interesaţi în a-şi amenaja o bucătărie ca la carte, adică cu electrocasnice incorporabile recomand combina Whirlpool SP40 801 EU. Aceasta e complet incorporabilă şi beneficiază de o capacitate de 400 litri. În felul acesta primim un produs de la un brand care se clasează pe locul 1 la nivel mondial din punct de vedere al vânzărilor de electrocasnice.

Această combină frigorifică are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi dotat cu multiple funcţii printre care se numără 6th Sense.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool SP40 801 EU e unul cu ceva similar No Frost numit Less Frost. În acest fel răcirea se realizează fără ca aparatul să facă gheaţă sau mai puţină gheaţă. Din această cauză dezgheţarea frigiderului e automată, iar a congelatorului e manuală. În procesul pentru dezgheţare o să vă ajute Stop Frost care presupune că scoateţi colectorul de gheaţă din congelator şi îl ţineţi sub robinet.
Consumul energetic nu e deloc mare deoarece aparatul are clasa A+ cu un consum anual de 328 kWh.
Capacitatea aparatului e una foarte mare întrucât vorbim despre 299 litri la frigider şi 101 la congelator. În felul acesta avem o capacitate toată de 400 litri… o capacitate netă. Frigiderul are 5 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente (cu o capabilitate de congelare de 4,5kg la 24 ore).
Din păcate nu are dispenser de apă şi nici de gheaţă. Probabil că prezenţa a unor astfel de facilităţi ar fi făcut aparatul inestetic.
Unele aparate acu caracteristica Multiflow pentru distribuirea uniformă a aerului rece. Acesta are ventilator pentru un flux constant de aer rece.
6the Sense Fresh Control presupune că aparatul e dotat cu senzori care ajută la menţinerea unui nivel optim de umiditate. Astfel, alimentele rămân proaspete o perioadă de 3 ori mare.

Un astfel de aparat e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, modern şi eficient. Prin consumul mic de electricitate o să aveţi parte de un aparat care o să-şi scoată investiţia într-o perioadă scurtă de timp.