Whirlpool SMO 658C BT IXL, plită cu 8 zone de gătit

Plita incorporabilă Whirlpool SMO 658C BT IXL e una premium și se vede clar după panoul de control, dar și arzătoarele sale. Nu erau posibile astfel de arzătoare fără acea tehnologie de încălzire – cu inducție. Nici nu veți găsi plite electrice mai performante decât cea de jos pentru că nu aveți nevoie de mai mult. Se vede că are un panou de comandă diferit, pentru că fiecare zonă are un glisor pentru setarea temperaturii (ușurează interacțiunea). Tastele touch sunt o dotare standard pentru acest tip de aparat.

Din poza de jos se văd foarte bine acele zone de gătit care sunt numeroase și bine împărțite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Puterea totală a plitei e impresionantă – 7400 W, dar e normal pentru un număr atât de mare de arzătoare – 8. Chiar dacă e ceva mai mare decât alte model, nu veți pierde foarte mult spațiu pe blat. Oricum, cred că aveți o bucătărie destul de mare în care doriți să puneți doar aparate de ultimă generație.

Pentru o instalare cât mai corectă respectați instrucțiunile și mă refer la dimensiunile nișei, care sunt mai mici decât cele ale plitei (acea e partea inferioară a plitei care nu se vede după instalare).

Păreri pro și contra

Toate acele funcții SmartSense sunt un plus pentru această plită și nu le găsiți la alta. Acestea sunt următoarele: topire, fierbere, smart Grill, menținere cald, simmering, moka, smart fry și french plaque. Ele sunt detaliate în manualul său de instrucțiuni și cred că vor fi de folos pentru anumite preparate. Funcția Booster pare să fie tot mai populară pe noile plite electrice și e foarte utilă când vreți să fierbeți ceva, pentru că la alte preparate s-ar arde mâncarea. Randamentul acestei plite e chiar mai ridicat decât în cazul celor pe gaz dar depinde și de arzătoare (pot fi cu mai multe inele de ardere).

Whirlpool SMO 658C BT IXL e un model destul de scump, motiv pentru care nu se adresează oricui și alături de aceasta se potrivește doar de un cuptor multifuncțional cu 6th Sense (Al 6lea Simț).

Lasă un comentariu