Whirlpool SMO 654 OF BT IXL, plită cu inducție neagră

Plita incorporabilă Whirlpool SMO 654 OF BT IXL e una dintre cele mai avansate modele de la acest brand, motiv pentru care are 6th Sense. Astfel, procesul de încălzire e optimizat pentru a reduce din consum și timpul de preparare să fie optim. Se poate vedea după cum arată că face parte din segmentul premium, deoarece panoul de control e unul destul de avansat. E prezent glisorul la fiecare arzător pentru a selecta mai ușor temperatura dorită.

Din poza de jos se vede că că nu are zone de gătit rotunde ci sunt dreptunghiulare, oricum doar vasul se încălzește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe plite de pe piață sunt electrice deoarece mulți utilizatori vor un aparat mai modern și care nu mai necesită alimentare cu gaz.

Butoanele panoului de control sunt de tip touch, adică pot fi acționate ușor prin apăsare. Acest tip de butoane e standard pe majoritatea plitelor electrice, iar cele cu gaz au butoane clasice. E ceva mai altă decât altele, adică are 65 cm și se vede din poza de sus, dar adâncimea nu a avut de suferit.

Oricum, acest gene de plită se pune într-o bucătărie bine echipată și spațioasă, astfel că nu veți pierde spațiu pe blat.

Păreri pro și contra

O plită cu inducție oferă o putere totală instalată ceva mai mare și un randament mai bun decât cel întâlnit la plitele pe gaz. Astfel, anumite preparate vor fi finalizate mai rapid și mă refer la supe, dar și altele. Funcția Booster devine foarte utilă atunci când aveți nevoie de un plus de putere, dar nu cred că o veți folosi deoarece arzătoarele sunt puternice.

Whirlpool SMO 654 OF BT IXL face parte din noua generație de plite incorporabile, doar că cea de sus e un model mai avansat, de aceea și prețul e pe măsură. Aceasta se alege alături de un cuptor cu panou de control complet electronic și poate fi de la același brand pentru a vă bucura mulți ani de el, că doar aparatele acestui brand sunt fiabile.

Te-ar mai putea interesa