Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool SMF778C/NE/IXL, plită premium cu Ixelium

Plita incorporabilă Whirlpool SMF778C/NE/IXL vine cu 8 zone de gătit, iar din această cauză puteți prepara un număr mare de feluri de mâncare. Dimensiunile sale nu sunt unele exagerate deoarece nișa are 48×75, iar dimensiunile aparatului sunt 5,1x77x51 (în manualul de utilizare sunt diverse imagini despre cum se face montajul).

Această plită premium are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care realizat din materiale de calitate, mai exact, inox Ixelium și sticlă ceramică. Se poate vedea din imaginea de alături că acest model e unul negru complet. Plita de față a primit și premium pentru cum arată, iar acesta e reddot design award winner 2018.


Păreri pro și contra

Plita Whirlpool SMF778C/NE/IXL e una de dimensiuni medii, având o lățime de 77 centimetri, iar pentru ca butoanele să fie ușor accesibile acestea sunt amplasate în față.
E vorba despre o plită electrică cu inducție. Inducția presupune că aparatul încălzește doar vasul, iar în felul acesta economisim timp și energie.
Materialul din care e fabricat incorporabilul e inox iXelim care este de până la 6 ori mai durabil.
Panoul de comandă e unul modern, iar din această cauză are și un mic display numit MySmart. Pe acesta sunt afișate diferite instrucțiuni și diverse combinații de gătit.
Brandul producător, adică Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar din această cauză avem parte de un electrocasnic de calitate.
Fiabilitatea aparatului e susținută și de garanția care poate fi extinsă până la 4 ani. În mod standard aceasta e de 2 ani.
Plita poate fi configurată așa încât aceasta să aibă 3 sau patru zone de gătit prin intermediul funcției Chef Control.

Concluzie

Plita de față nu e neaparat pentru persoanele cu buget mare, ci pentru cei interesați de ceva durabil și configurabil. La prima vedere poate părea un aparat scump, comparabil cu alte plite, dar pe parcursul utilizării o să vedeți că și-a meritat banii și nu o să vreți să gătiți la altceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu