Whirlpool SMC 774 F/BT/IXL, plită electrică de 77 cm

Plita electrică incorporabilă Whirlpool SMC 774 F/BT/IXL e una care face parte din segmentul premium și se vede foarte bine după cum arată. În partea din stânga are două arzătoare normale care împreună formează o zonă extinsă (în caz că aveți un vas metalic oval sau lung). Această zonă e îmbunătățită pentru ca preparatele să fie încălzite sau gătite uniform, dar nu cred că o veți folosi foarte des. Panoul de control e destul de mare pentru că sunt poziționate slidere care ajută la selectarea mai ușoară a temperaturii.

Din poze se vede cât de mare e și cât de mult spațiu aveți între zonele de gătit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt poziționate diferit pe acesta și chiar dacă sunt pătrate nu e nici o problemă, pentru că doar vasul se încălzește. Suprafața rămâne rece tot timpul și nu sunt șanse să vă ardeți dacă o atingeți, însă evitați să folosiți ustensile metalice.

Puterea maximă a unui astfel de aparat e de 7.4 kW și consumul ei depinde de arzătorul ales. Nu sunt pierderi pentru că se folosește de inducție care e o tehnologie de încălzire avansată și tot mai multe plite electrice o au. Butoanele diferă de la o plită la alta și cele cu slidere sunt mai ușor de folosit pentru că nu trebuie să apăsați până alegeți una dintre cele 12 trepte disponibile, ci doar glisați. Interfața se poate bloca pentru ca să nu umble copiii la butoanele ei.

Păreri pro și contra

Aceasta iasă în evidență pentru că e destul de mare și e de culoare neagră, ca acel cuptor incorporabil. Spre deosebire de multe plite electrice, aceasta oferă funcții inteligente care ușurează gătitul (gătire asistată). Aceste șase funcții sunt următoarele: topire, fierbere, Simmering (încălzește apa până sub temperatura de fierbere), menținere cald, Moka și French Plaque. Mai multe detalii veți găsi în manualul de instrucțiuni și nu sunt plite care se pot compara cu aceasta.

Aș putea spune că Whirlpool SMC 774 F/BT/IXL e o plită Smart iar această serie dispune și de tehnologie 6th Sense, iar simbolul e prezent în mijlocul panoului de control.

Te-ar mai putea interesa