Whirlpool Slim AMD 055 Inverter, AC 12000 BTU

Acest aparat de aer condiționat Whirlpool Super Slim AMD 055 Inverter e un model cu o capacitate de 12000 BTU și are caracteristica Al 6-lea Simț. Venind cu Inverter Plus înseamnă că are o eficiență energetică ridicată și un nivel de zgomot foarte redus.
O să întrebați cum se face de nu ați auzit de acest model până acum, iar răspunsul ar fi deoarece e un model nou din 2014.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Acesta e unul mai mult decât corect deoarece vine cu o tensiune înaltă pentru distrugerea bacteriilor și a virușilor. Iar, atunci când nu funcționează are 1W consum, deci foarte puțin.
Whirlpool Slim AMD 055 Inverter poate fi văzut din imaginea alăturată. În această imagine observați unitatea interioară care e una foarte subțire, motiv pentru care i se zice Super Slim.

Aparatul
Aparatul

Whirlpool AMD 055-1 e un model care beneficiază de capacitate de capacitate de încălzire de 12000 btu, această capacitate fiind valabilă și pentru răcire. La răcire se descurcă ceva mai bine întrucât are clasa A++, iar la încălzire are A+. Filtrul e unul antibacterian, iar acest lucru înseamnă că o să aveți un aer curat.
Nu o să aveți prea multe griji legate de curățare deoarece acest model vine cu funcția de autocurățare. Aceasta presupune că la oprirea aparatului se trece în mod automat la încălzire, proces prin care se usucă vaporizatorul.

Lucrurile pe care o să le apreciați sunt consumul nu prea mare de curent, că e mic și că vine de la un brand de încredere. Ciudat e că vine cu compresor Gree, dar și cei de la Gree fac niște aparate AC foarte bune.
Singurul lucru care nu va fi apreciat e că nu are un cablu de alimentare mai lung, 1,5 metri fiind cam puțin.

Deci dacă te interesează un AC bun atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Se adresează celora care vreau să răcească o încăpere nu prea mare, iar dacă sunteți e părere că nu o să-l folosiți prea mult atunci greșiți întrucât poate fi utilizat în egală măsură și iarna deoarece are capacitate de încălzire bună.

Lasă un comentariu