Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus

Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus e un aparat de aer condiționat foarte bun care vine cu o capacitate de 9000 Btu și cu caracteristica Al 6-lea Simț. Poate că ați tot auzit de această caracteristică a aparatelor Whirlpool și sunteți curioși ce înseamnă acest Simț pe partea de aer condiționat. Pe scurt, această caracteristică presupune că aparatul are senzori care monitorizează ambientul și combină funcțiile pentru a face ambientul plăcut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e foarte bun camere mai mici.
Din imaginea de alături puteți vedea că are un aspect foarte plăcut, aparatul fiind dotat cu un ecran foarte mare pe care pot fi urmăriți diferiți parametri.

Aparatul
Aparatul

Whirlpool AMD 054 e un model Super Slim cu un consum foarte mic de curent deoarece are clasa A++ de eficiență energetică și un consum de 1W în mod de veghe. Capacitatea e de 9000 btu, iar dacă te interesează ceva mai bun atunci te poți orienta înspre AMD 055 care are 12000 btu.
Dacă sunteți o persoană sensibilă și vreți un aer foarte curat, atunci o să fiți plăcuți impresionați de faptul că acest model are filtru antibacterian și funcția de autocurățare.
Toate modelele vin cu Inverter deoarece aceasta e o cerință a CE, dar acesta are Inverter Plus care presupune o eficiență energetică superioară și un nivel de zgomot mult scăzut.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, costul nu prea mare de achiziție, greutatea redusă a unității interioare și că are multe funcții incorporate (inclusiv cea de sleep).
Poate că singurul minus ar fi că are un cablu de alimentare nu tocmai lung, o problemă întâlnită la majoritatea aparatelor de acest gen. Că nu vine cu Smart Control nu e o problemă deoarece pe mine chiar nu mă ajută la nimic că un AC poate fi controlat via telefon.

Deci, un AC foarte bun de la Whirlpool e acest AMD 054, iar un alt avantaj care o să-l întâlniți la acest model e că are un zgomot foarte redus. De exemplu, unitatea interioară are 33 dB pe partea de nivel de zgomot… deci foarte puțin.

Te-ar mai putea interesa