Whirlpool Premium AMD 356 Inverter Plus

Whirlpool Premium AMD 356 Inverter Plus este un aparat de aer condiționat din seria 2014 care se adresează celora care vor un model cu o capacitate de 18000 btu. Deci, acest AC e perfect pentru răcirea unor încăperi mari. Printre lucrurile care trebuie apreciate se numără clasa A+ de eficiență energetică și prezența Al 6-lea Simț.
Dacă în țările vestice, aparate precum acesta sunt o normalitate, la noi în țară rar vezi așa ceva. Dar, parcă în ultimii anu aparatele AC au început să se înmulțească… semnă că suntem pe drumul cel bun.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e un cost prea mare având în vedere că are o capacitate foarte mare de răcire. Acest model e unul de culoare argintie, lucru sesizabil și din imaginea de alături.

Unitate interioară
Unitate interioară

Poate că vă întrebați cu ce se ocupă Al 6-lea Simț al acest model, iar răspunsul ar fi că aparatul are senzori care monitorizează permanent ambientul și în funcție de acest lucru combină funcțiile așa încât să se obțină niște condiții optime.
Ca și la alte modele noi marca Whirlpool, și acesta e unul cu cold plasma generator care ajută la distrugerea bacteriilor. Acest lucru e foarte bun deoarece la modele mai vechi nu întâlnești așa ceva și știm cu toții că mulți viruși se transmit datorită aparatelor AC vechi necurățate.

Atuurile ar fi consumul mic de curent (de exemplu, în stand by are consum de 1W), existența filtrului antibacterian, numărul mare de funcții și că unitatea interioară e una cu o greutate redusă.
Poate că singurul minus ar fi că nu poate fi controlat via un telefon inteligent, dar nu știu cât de util ți-ar fi fost acest lucru.

De final pot să zic că recomand cu căldură acest model celora care vor o soluție eficientă pentru răcire.
Față de generațiile anterioare acesta e mai bun grație inverterului Plus care face din aparat unul cu o eficiență energetică ridicată și cu un nivel de zgomot redus… în comparație cu modele care au inverter normal.

Lasă un comentariu