Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus

Whirlpool a scos noua linie de aparate AC din 2014, printre acestea numărându-se și Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus. Acesta se evidențiază prin o capacitate de 12000 btu și prezența inverterului. Acesta din urmă contribuie la un consum inferior de curent și la o întrebuințare îndelungată a aparatului.

Nici nu s-ar putea spune că are un cost de achiziție prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături puteți observa că nu e vorba despre un model alb, ci despre unul gri… deci cu aspect premium.

Unitate interioară
Unitate interioară

În codul produsului e specificat Inverter Plus și poate sunteți curioși ce presupune acest lucru. Per ansamblu acest lucru înseamnă că aparatul e unul cu un nivel redus de zgomot și cu o eficiență energetică sporită. Prezența inverterului presupune tocmai lucrurile de care ziceam anterior, iar că e Plus înseamnă că e mai bun decât modelele normale cu Inverter.
Aerul care îl eliberează în cameră va fi unul foarte curat deoarece aparatul are cold plasma generator. Adică, utilizează tensiune înaltă pentru distrugerea virușilor și bacteriilor. Astfel, o să aveți parte de un aer sigur.
Pe lângă faptul că are un consum mic de curent, în stand by are un consum chiar simbolic de 1W.

Principalele lucruri care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul (arată mai bine decât Samsung AR12HSFSAWKNZE), consumul foarte redus de curent, că are un zgomot nu prea mare și numărul mare de funcții. Un alt motiv pentru care ai alege acest Whirlpool AMD 355 ar fi brandul deoarece vorbim despre un brand foarte puternic, mai exact e numărul unu la nivel mondial la producția de aparate electro.
Lucruri negative nu sunt de spus deoarece chiar e un aparat ieftin și bun.

Deci, acest model nu excelează doar pe partea de date tehnice, ci și la funcționalitate. Cel mai bine se descurcă la răcire, în comparație cu încălzirea. Astfel clasa de energie răcire e A++, în comparație cu A+ de la încălzire.
Din păcate nu e livrat kit de instalare, dar nu o să dați prea mulți bani suplimentari.

Te-ar mai putea interesa