Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool POW75D2/NB, plită iXelium cu 5 arzătoare

Whirlpool POW75D2/NB e o plită incorporabilă premium dotată cu 5 arzătoare pe gaz şi tehnologie iXelium. Această tehnologie presupune că aparatul e unul realizat din materiale foarte rezistente, mai exact din inox care nu îşi modifică culoarea.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar că arată bine, ci care ne ajută să gătim eficient mai multe feluri de mâncare. Din imaginea de alături puteţi vedea că plita e una pe negru cu 5 butoane poziţionate frontal. Totul e simetric aşa încât să arate cât mai bine.


Păreri pro şi contra

Plita Whirlpool POW75D2/NB e una modernă cu 5 arzătoare pe gaz care se aprind electric.
E un model incorporabil de 64 centimetri, mai exact are dimensiunile de 4x64x51 ÎxLxA cm. Se poate vedea că dimensiunile nu sunt unele tocmai standard, iar mobila va trebui să fie în funcţie de acest aparat.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece e făcută de Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice), că e realizată din materiale de calitate şi datorită garanţiei de 2 ani.
Materialul iXelium de care am pomenit la început e unul foarte rezistent şi protejează plita de coroziune precum şi de zgârieturi. În acest fel plita o să strălucească precum în prima zi şi după câţiva ani. Grătarele sunt unele făcute din fontă.
E un aparat du arzătoare de mare putere. Cel mare e unul de 5kW, urmat de unul de 4kW. Pentru fierbere rapidă se poate utiliza funcţia Booster.
E foarte uşor de folosit întrucât controalele sunt unele frontale, iar aprinderea e integrată în fiecare buton.
Avantajul unei astfel de plite faţă de una electrică e că gazul e mai ieftin decât electricitatea, iar unele mâncăruri se prepară mai bine la flacără.

Concluzie

Aparatul e unul eficient, consumând gaz doar cât trebuie întrucât are arzătoare de tip PreciseFlame. Flacăra va fi îndreptată înspre vas, astfel fiind redusă risipa de căldură şi timpul de coacere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu