Whirlpool POW64D2/NB, plită iXelium pe gaz

Whirlpool POW64D2/NB este o plită modernă dotată cu 4 arzătoare pe gaz şi e realizată din materiale de calitate care-i asigură durabilitate. Acesta e una factor foarte important la electrocasnice deoarece trebuie să ţină cât mai mult fiind aparate de îndelungă folosinţă.
Vine de la brandul Whirlpool care e cunoscut ca fiind numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice. Asta deoarece produsele sale au fiabilitate excelentă.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are o construcţie rigidă. Culoarea plitei e una neagră, iar din această cauză se va potrivi perfect în orice bucătărie, indiferent de culoare ori design. Culoarea nagră a unei plite e una clasică şi fce ca aceasta să se potrivească şi cu componenta de cuptor (adică cuptorul incorporabil) indiferent de ce culoare ar avea acesta ori de la ce brand vine.

Whirlpool POW64D2 NB

Păreri pro şi contra

Amplasarea butoanelor modelului Whirlpool POW64D2/NB e realizată aşa încât să fie uşor accesibile. Aprinderea arzătoarelor e integrată în cele 4 butoane şi de aceea nu există buton dedicat pentru aprindere.
Tehnologia iXelium presupune că plita e realizată din inox care nu se înnegreşte ori deteriorează (de la zgârieturi) în timp de la arsuri. De asemenea grătarele sunt unele din fontă.
Dimensiunile plitei sunt unele 4x60x51 cm, şi greutatea e de 14kg. Acestea sunt toate detaliile de care aveţi nevoie pentru montarea aparatului într-o mobilă modernă.

Pe piaţă există mai multe tipuri de plite, dar aceasta ar trebui să fie cât mai sus pe lista dvs. datorită materialului de calitate din care e realizat (iXelium), construcţiei practice (uşor de manevrat) şi simplităţii designului. Fiabilitatea e una formidabilă, iar dacă driţi puteţi să-i extindeţi garanţia la mai mult (încă unul sau doi ani… pe lângă cei 2 ani).
E şi un aparat sigur deoarece are dispozitiv de siguranţă. Mai exact alimentarea cu gaz e oprită dacă flacăra se stinge.
Dacă vreţi ceva mai mare atunci există şi modele cu 5 arzătoare… având acelaşi design.

Te-ar mai putea interesa