Whirlpool PMW64D2/IXL, plită iXelium cu 4 arzătoare

Pentru persoanele interesate de o plită aspectivă, durabilă și eficientă recomand modelul Whirlpool PMW64D2/IXL. E realizată din material iXelium care e unul care nu se înnegrește și e mult mai rezistent decât ce e prezent pe alte plite incorporabile.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se recomandă prin faptul că vine de la brandul numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice și că are o fiabilitate foarte bună.
Din poza de alături puteți vedea că acest aparat e unul cu design minimalist, și din această cauză aparatul aproape că trece neobservat.


Avantaje

Modelul Whirlpool PMW64D2/IXL e unul de plită incorporabilă, iar aspectul e plăcut prin faptul că e de culoare gri cu negru.
Panoul de comandă e unul poziționat frontal așa încât cei mai scunzi să ajungă mai ușor la butoane. Legat de acestea trebuie precizat că e vorba despre aprindere electrică integrată în butoane. Deci, nu are un buton special pentru aprindere.
Alte plite nu au cablu de alimentare, însă acesta are așa ceva, iar lungimea lui e de 60 centimetri.
Pentru incorporarea aparatului aveți nevoie de dimensiunile lui care sunt 4x60x51 ÎxLxA cm. Iar, greutatea nu e deloc mare, fiind vorba despre 10kg.
După cum am zis mai sus, materialul folosit e iXelium, iar grătarele sunt făcute din fontă.

Dezavantaje

Din păcate nu e dotat cu arzător wok, dar are niște arzătoare puternice. Acest tip de arzător e unul de mare putere pentru diverse mâncăruri asiatice.

Concluzii

Plita de față e una pentru persoanele interesate de ceva care să arate bine și care să se integreze perfect în orice mobilier. Culoarea este una modernă și face ca laptopul să se integreze în orice bucătărie indiferent de ce culoare sunt pereții ori mobilierul.
După cum am scris mai sus, brandul Whirlpool e unul de top, fiind numărul 1 la nivel mondial, iar din această cauză alegând un produs de la ei facem o alegere foarte bună.

Te-ar mai putea interesa