Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool PACW9COL, aparat de aer condiționat mobil

Acest Whirlpool PACW9COL merită ales datorită performanțelor și să nu uităm nici de funcțiile speciale de climatizare. Acesta e perfect dacă aveți un buget limitat și vă doriți să răciți sau să dezumidificați mai multe camere, dar nu simultan. Bineînțeles, un aparat care nu are unitate externă va fi puțin mai zgomotos și nu ne putem plânge pentru că acesta este un model și performant. Să nu uităm că e vorba de un brand cu experiență care oferă soluții fiabile și competitive.

Are o construcție compactă și puteți să-l puneți în colțul camerei dacă vreți să nu deranjeze și să mutați în altă cameră oricând. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Capacitatea de răcire e una superioară – 9554 BTU, dar există și o variantă ceva mai performantă, adică care o puteți folosiți pentru camere mai spațioase. E echipat cu un filtru HD care filtrează aerul, iar voi veți inspira doar aer curat. În partea de sus are panoul de control și puteți să-l folosiți cu ușurință pentru că aveți toate informațiile și opțiunile necesare, nici nu mai trebuie să folosiți telecomanda.

Păreri pro și contra

Sunt multe modele similare dar nu toate vin cu funcții speciale care vă vor fi de folos, iar aici mă refer la următoarele: autodiagnoză, tehnologie 6th Sense (caracteristică aparatelor de la acest brand), Around U, autocurățare, Auto Swing, indicator plin apă, mod de funcționare silențios (pe timp de noapte). Când dezumidificați locuința se va aduna o cantitatea destul de mare de condens și trebuie să goliți recipientul de colectare. Nu mai trebuie să apelați la o firmă autorizată pentru montare, deci veți economisi niște bani și îl puteți folosi imediat. Telecomanda inclusă e foarte utilă și puteți controla de la distanță aparatul. În funcție de ambientul oferit puteți seta temperatura dorită sau alegeți o funcție de climatizare.

Whirlpool PACW9COL este varianta mai accesibilă, dar voi puteți lua în calcul și o variantă cu 12000 BTU. Singurul dezavantaj al acestui tip de aparat e acela că nu aveți atât de multe funcții și dotări, dar poate că nici nu aveți nevoie de funcția de încălzire, de exemplu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu