Whirlpool PACW12CO, AC portabil de 12000 Btu

Whirlpool PACW12CO e un aparat de aer condiţionat cu o capacitate de 12000 BTU, filtru Hepa şi care e mobil (portabil). Datorită acestei ultime facilităţi nu e nevoie de kit de instalare ori de instalare din partea unei firme/persoane autorizate.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la numărul 1 mondial în materie de aparatură electrocasnică. Din poza de alături se poate vedea aparatul despre care trebuie ştiut că e destul de compact cu dimensiuni 44x40x74 LxlxÎ cm şi greutate scăzută de 34kg.


Păreri pro şi contra

Modelul acesta Whirlpool PACW12CO vine cu o capacitate de 12000 BTU aşa încât să aibă un debit de aer de 380 mc/min.
Aparatul are un nivel de zgomot undeva la 64 decibeli depinzând foarte mult şi de treapta de viteză aleasă (are trei trepte).
Ca oricare alt aparat de aer condiţionat şi acesta are funcţie pentru dezumidificare, iar în cazul acestuia vorbim despre performanţe pentru dezumidificare de 1,7 litri pe oră.
Evindet c acest aparat are şi telecomandă, fiind dotată cu un număr redus de butoane. Are butoane dedicate pentru 6th Sense, Around U şi (Mod) Sleep.
Precum aparatelor AC standard şi acesta are funcţie de autorestart care presupune vă aparatul îşi reia activitatea atunci când se întrerupe curentul. Acest lucru e foarte util în cazil în care locuiţi într-o zonă în care se întrerupe des curentul.

Aparatul de faţă e unul avansat şi spun acest lucru deoarece vine cu o multitudine de funcţii utile, iar dacă îl aveţi în faţă veţi vedea că are o construcţie solidă şi că nu e vorba despre o chinezărie ori de o jucărie.
Despre brandul Whirlpool trebuie menţionat că a ajuns numărul 1 la nivel mondial prin faptul că pun la dispoziţie aparatură de top şi cu fiabilitate neegalabilă.
Legat de instalare trebuie menţionat că nu e prea multă bătaie de cap, dar ar trebui citit manualul de utilizare.
În cazul în care e vreo problemă cu aparatul atunci acesta fiind dotat cu funcţie autodiagnoză o să vedeţi într-un mod elegant şi simplu ce are.

Lasă un comentariu