Whirlpool Origami AKT 464/WH

Whirlpool Origami AKT 464/WH e o plită incorporabilă cu un aspect special care s-ar potrivi de minune cu un cuptor Whirlpool AKG 644/IX/02 care e și el tot incorporabil. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » are facilități cum ar fi aprindere electrică integrată în buton și e realizat din materiale foarte calitative.

Aspect

E un model de culoare albă cu grătare negre. Se poate vedea că cele 4 arzătoare sunt protejate de aceste grătare, iar aspectul e unul foarte bun. Vine cu un aspect foarte modern și din această cauză se va integra excelent în bucătăria dumneavoastră dacă aveți un mobilier alb sau deschis la culoare.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Datorită faptului că poate fi alimentat pe gaz o să scăpați de grija facturilor la curent mari… acum depinde și cât de mare e consumul de gaz. Fiind un model cu dimensiuni reduse (dimensiune nișă 56 x 48 centimetri) nu o să aveți probleme în a monta aparatul acolo unde doriți. Nici greutate a nu e prea mare deoarece la 13 kilograme poate fi ridicată chiar și de o singură persoană.

Păreri pro şi contra

Pro: e realizat dintr-un material tare – metal; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; beneficiază de o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult pe bani puțin în cazul în care alegeți să îi faceți o „asigurare” suplimentară; butoanele sunt poziționate frontal, iar acest lucru înseamnă că aveți acces rapid la aparat chiar dacă sunteți o persoană mică de statură cu mâini mici; cu riscul de a mă repeta, materialele sunt foarte calitative (aparatul e din metal, iar grătarele sunt din fontă).
Contra: nimic.

Concluzie

Nu-mi rămâne decât să vă recomand cu căldură acest model de la Whirlpool deoarece are tot ce ți-ar trebui de la o plită incorporabilă. Poate fi utilizat cu ușurință, iar montarea sa nu e delco complicată, dar recomand să se facă de un profesionist deoarece cu gazul nu te joci. Dacă instalatorul nu se descurcă cu ceva atunci poate apela la manualul cu instrucțiuni de utilizare sau eventual la schițele de instalare.

Te-ar mai putea interesa