Whirlpool No Frost WBV3387NFCIX

Una dintre cele mai bune combine ale momentului e Whirlpool WBV3387NFCIX și asta pentru că are un volum generos de 320 litri, caracteristica No Frost și 6th Sense (al 6lea Simț). Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și ce trebuie subliniat e faptul că e un model premium destinat persoanelor care vor un aparat frigorific modern, eficient și cu care să nu se streseze prea mult.

Poze

Din cele două imagini de alături se poate observa că Whirlpool No Frost WBV3387NFCIX e un aparat foarte bine compartimentat. Frigiderul are 4 rafturi și tot atâtea suporturi pe ușă, iar congelatorul are 3 compartimente cu o capacitate foarte mare de congelare de 12 kilograme la 24 de ore.

Interiorul
Interiorul
Închis
Închis

Specificaţii tehnice

WBV3387NFCIX e o combină cu un volum net de 320 litri împărțit în 223 litri ai frigiderului și cei 97 ai congelatorului. Chiar dacă e foarte încăpător trebuie știut că nu are deloc un consum mare de curent deoarece are clasa de eficiență energetică A+ datorită consumului energetic de 327 kWh/an și 0.89 kWh/24h. Vine la pachet cu multe funcții utile cum ar fi cea Eco și cea de super-răcire.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; nu face mult zgomot și astfel nu o să te trezească noaptea cu cei 42 decibeli ai săi; vine cu „tradiționalele” accesorii cum ar fi o tavă de gheață și suport pentru sticle; garanția e una care poate fi extinsă la mai mult de 2 ani cât e standardul; vine cu al 6-lea Simț ceea ce presupune un consum redus de resurse și ușurință în utilizare; E foarte rezistent și în privința mânerului nu trebuie să vă faceți griji că s-ar rupe deoarece e unul incorporat.
Contra: poate că prețul e cam mare.

Concluzie

Există mai multe categorii de combine frigorifice, iar modelul de față face parte din categoria combinelor premium și economice. Are niște caracteristici de top și în același timp face ca facturile la curent să fie mai mici deoarece are tehnologia Al 6-lea Simț care e incorporată în aparatura electrocasnică premium de la Whirlpool. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece nu trebuie dezghețat pentur că acest lucru e un procedeu care se realizează automat.

Lasă un comentariu