Whirlpool MWD308SL, cuptor microunde

Cuptorul cu microunde Whirlpool MWD308SL are un volum de 20 litri și o putere de 700 W și e identic din punct de vedere vizual, al detaliilor tehnice și a prețului având un preţ bun Vezi prețul special de azi » cu MWD308BL. Poate ați sesizat că am greșit oarecum spunând că se aseamănă vizual cu acel model deoarece acesta e pe negru, deci se aseamănă dpdv al designului, nu și a culorii. E recomandat de aspectul exterior plăcut, dotările cu care vine, puterea reglabilă și programul rapid de 30 secunde. Din poza alăturată se poate admira că vine că vine cu un display mare și multe butoane despre a căror funcționalitate poate trebuie să vă documentați din manual pentru o utilizare eficientă.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Whirlpool MWD308SL vine cu caracteristica Jet Start care presupune că la o apăsare pe buton veți beneficia de 30 de secunde de putere maximă așa încât o să încălziți ceva foarte rapid. Dacă ar fi să fac o paralelă între o mașină de spălat și acest aparat atunci ambele au programul rapid, doar ca mașinile de spălat au programe de 14, 15 sau 30 de minute, iar acest cuptor are program rapid de 30 de secunde. Restul datelor nu sunt prea importante deoarece are o greutate mică şi dimensiuni normale… nimic ieşit din comun.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția acestui aparat e faptul că are un preț mic, arată bine așa pe argintiu (e bine că nu e pe alb sau negru ca alte modele), puterea e reglabilă pe 7 nivele și vine dotat cu grătar de 800 de W. Contra achiziției ar putea fi faptul că are cam multe butoane și poate că va crea o oarecare confuzie seniorilor și de aceea lor poate că le e recomandată varianta MWD302WH deoarece are mai puține butoane. (Alte plusuri ar fi fiabilitatea excelent asigurată de garanția de 2 ani oferită standard care e extensibilă la maxim 4 ani contra cost. Extensia nu costă mai mult de 49 lei și aveți inclus pachetul de service expres dacă alegeți mărirea garanției.)

Concluzie

Whirlpool MWD308SL e un electrocasnic perfect dacă vreți să preparați ceva rapid și cu un efort minim. Fiind dotat cu timer și ceas nu cred că o să aveți vreo problemă să preparați ca la carte ce doriți așa încât să nu se ardă prea tare. Spuneam că nu e neparat necesar să vă uitați la ghidul de utilizare dar poate că nu ar strica o mică documentare.

Te-ar mai putea interesa