Whirlpool MWD308BL, cuptor microunde

Acest cuptor cu microunde Whirlpool MWD308BL e unul ieftin şi bun şi spun asta deoarece are cam toate funcţiile necesare mai puţin cele premium printre care se află şi auto-curăţarea. După cum bine ştiţi acesta aparate electrocasnice sunt foarte utile pentru acasă deoarece vă poate încălzi mâncarea, dezgheţa anumite alimente sau chiar şi găti cantităţi mici de mâncare. Acesta nu ocupă mult spaţiu (MWD308BL are o lungime de 45 cm şi o lăţime de 35 cm), e uşor de folosit, are un design plăcut pe negru cu mâner gri şi un panou electronic în partea dreaptă. Dacă nu doriţi un cuptor pe negru deoarece nu se asortează cu restul aparatelor, o recomandare cu alb şi negru e MWD302WH. Volumul sau capacitatea e destul de modic(ă) – 20 litri, deci poate fi inclus în segmentul mediu. Modelele mai scumpe vin cu un volum de 25 de litri deci au şi o putere mai mare. Dacă doriţi să optaţi pentru acesta, trebuie să aveţi un buget modic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool MWD308BL
Aşa arată

Specificații tehnice

Puterea de 700 W e numai bună pentru un volum de 20 de litrii deoarece poate face faţă oricărei sarcini (încălzit, gătit sau dezgheţat). Însă puterea grill-ului e ceva mai mare – 800 W. În partea din dreapta se poate observa că vine cu un panou de comandă care e însoţit de un ecran LED. Funcţiile acestuia sunt: timer-ul, ceasul, opţiune de pornire jet start, dezgheţare etc. Cavitatea acestuia e una vopsită deci nu e realizată dintr-un material rezistent la zgârieturi – email.

Ca oricare alt cuptor şi acest Whirlpool MWD308BL vine cu accesorii. Accesorii incluse sunt tava rotundă pentru gătit şi grătarul pentru grill. Chiar dacă nu ocupă prea mult loc, nu e un aparat portabil deoarece cântăreşte vreo 12 kilograme (cam atât cântăresc şi restul modelelor cu capacitătţi de 20 de litrii).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are 11 trepte de putere care pot fi utile ori de câte ori îl folosiţi, puterea de încălzire e satisfăcătoare, are accesorii incluse (pentru a găti diverse sortimente de mâncare), uşor de folosit (dacă nu vă recomand să citiţi manualul de instrucţiuni).

Minusuri: la un aşa preţ nu prea putem avea cine ştie ce pretenţii, însă ştiţi vorba: se putea mai bine/ieftin.

Concluzie

Acest cuptor Whirlpool MWD308BL se adresează celor care nu doresc să folosească cuptorul/ zonele de gătit ale aragazului ori de câte ori doresc să facă o pizza sau să încălzească mâncarea.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool MWD308BL, cuptor microunde”

Comentariile sunt închise.