Whirlpool MWD302WH, cuptor microunde

Whirlpool e mai mult cunoscut ca un producător de electrocasnice mari, dar a intrat şi pe piaţa microundelor cu nişte cuptoare foarte bune cum ar fi cuptorul cu microunde Whirlpool MWD302WH. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi din perspectiva preţului şi dotărilor se aseamnănă destul de mult cu Gorenje MO 20 DGE deoarece ambele au un volum de 20 litri şi cam aceeaşi putere. Acest model are 20 litri, 7 trepte de putere, 700 W puterea cuptorului, grill şi e alb. Faţă de alte modele e deosebit deoarece e uşor de folosit chiar şi de persoanele bătrâne, iar la capitolul poze găsiţi o imagine cu acest model.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Whirlpool MWD302WH are o putere de 700W, iar grill-ul (cu care e dotat) are 800 W şi de aceea pe diferite site-uri s-ar putea să remarcaţi alte puteri. Are puterea reglabilă pe 7 nivele aşa încât să adaptaţi puterea în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Venind cu grill înseamnă că o să-l puteţi folosi pentru a prepara ceva chiar dacă afară e vreme urâtă şi aveţi poftă de un grătar. Prepararea unor mici (mau puţin) sau a unor grătare ar putea fi considerată mai sănătoasă decât la un grătar pe cărbune ori lemne deoarece aşa carnea nu stă în fum.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia ar fi faptul că spre deosebire de alte modele are protecţie de copii, e dotat cu funcţia de menţinere caldă şi vine cu un accesoriu (suport rotund de 27,2 centimetri). Un alt plus, foarte mare… zic eu, e că nu vine cu multe butoane şi aşa e eliminată confuzia în utilizare, iar dacă  la alte modele ziceam că nu prea e nevoie să citeşti ghidul, la acesta chiar că nu e nevoie să arunci vreun ochi asupra manualului de utilizare. Contra achiziţiei nu ar fi ceva deoarece chiar şi greutatea e de puţin sub 12 grame, iar dimensiunile îi sunt reduse aşa încât să îl puteţi aplasa unde doriţi.

Concluzie

Dacă vrei ceva la un preţ competitiv atunci Whirlpool MWD302WH ar fi una dintre cele mai bune cuptoare de pe piaţă de la un brand de renume. Nu are prea multe butoane şi asta îl face foarte uşor de utilizat de către copii ori seniori.

Lasă un comentariu