Whirlpool MWD301WH, cuptor microunde

Cuptoarele cu microunde sunt o alternativă foarte bună la aragazuri ori la cuptoarele incorporabile pentru persoanele care nu pot sta să gătească, ci preferă să mănânce mâncare făcută/încălzită la microunde. Un model bun e cuptorul cu microunde Whirlpool MWD301WH și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să recunoaștem că prețul e unul foarte mic în comparație cu cel al unui aragaz și de aceea multă lume preferă un astfel de electrocasnic mic în defavoarea unuia mare.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că Whirlpool MWD 301 WH e de culoare albă și ce ar mai trebui știut e faptul că nu e deloc greu deoarece are undeva la 11 kilograme ceea ce e un lucru normal pentru astfel de cuptoare. E un aparat de dimensiuni normale, iar volumul său e de undeva la 20 litri.

Whirlpool MWD301WH
Aparatul

Specificaţii tehnice

MWD301WH are o capacitate de 20 litri, după cum spuneam anterior, iar puterea sa e undeva la 700W. Această putere e una reglabilă fiind selectabilă/reglabilă pe 7 nivele. Când procesul de încălzire ori dezghețare se termină sunteți avertizați printr-un semnal sonor și acesta e un lucru foarte bun deoarece așa nu trebuie să fiți tot timpul cu ochii pe ceas.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic și de aceea raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția sa e de 2 ani și la nevoie poate fi mărită la 4 ani; vine cu un accesoriu, adică cu un suport rotund; vine de la un brand foarte bun care e recunoscut pentru produsele sale electrocasnice de cea mai bună calitate.
Contra: nimic, dar nu strica prezența unui grill ori a unui rotisor.

Concluzie

Dacă vrei un cuptor cu microunde bun atunci cred că MWD 301WH ar fi o alegere foarte bună prin prisma prețului mic, dar și a calității produsului. Nu vine cu facilități cum ar fi un grătar sau rotisor, dar tot e bun, iar prezența acestor facilități probabil că i-ar fi ridicat prețul foarte mult. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece panoul de comandă e unul foarte intuitiv și ușor de folosit atât de persoanele tinere cât și de cele vârstnice. Iar, dacă nu vă descurcați atunci vă puteți folosi de manualul său de utilizare pentru a vă informa.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool MWD301WH, cuptor microunde”

  1. Buna seara,mi.am achizitionat de curand acest model de cuptor insa am incercat sa fac popcorn la el,pt microunde,si nu incalzeste. Unde sa fie problema? Multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.