Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX, cuptor cu suprafață antiamprentă

Cuptorul Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX face parte din segmentul premium și e evident pentru că nu are control mecanic, ci are un control complet digital cu butoane touch. Nu se putea să aibă un panou de control clasic pentru că are numeroase programe de gătire care nu ar fi încăput pe lângă un buton – 16 programe. Să nu uităm nici de dotările speciale care fac diferența, dar și îmbunătățesc calitatea rezultatelor. E perfect alături de o plită cu inducție deoarece are un design minimalist, pentru care trebuie să studiați manualul său.

Panoul de control al acestui cuptor e destul de interesant și se vede că are tehnologia Al 6lea Simț care oferă un plus de funcționalitate aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa generoasă permite să gătiți o cantitate ceva mai mare de mâncare și nu numai. Puteți pune două preparate pe nivele diferite și aveți tăvi incluse care pot fi de folos.

Timerul poate fi setat în funcție de preparat și devine foarte util pentru acele rețete care le-ați mai făcut. Echipat cu funcție de autocurățare pirolitică, dar și alte dotări interesante: Ready2cook și Cook 3 (gătiți pe 3 nivele).

Cablul de alimentare nu e foarte lung, deci trebuie să vă gândiți că aveți nevoie de o priză în apropiere sau chiar două dacă veți pune plita deasupra.

Păreri pro și contra

Suporturile telescopice ușurează scoaterea tăvilor și nu le găsiți la orice model. Arată chiar foarte bine și culoarea e una pe placul mult utilizatori, iar aceasta se poate asorta cu multe alte aparate din bucătărie. Ușa cuptorului e destul de mare pentru ca voi să puteți vedea mai bine conținutul său. Puterea cuptorului e destul de mare și aceasta variază în funcție de programul ales și temperatura necesară.

Chiar dacă Whirlpool MF16 AKZM 8480 IX are un interior destul de voluminos, veți vedea că are o mulțime de tehnologii avansate și dimensiunile pentru instalare sunt aceleași ca la alte cuptoare. Deci e perfect mobilierul dedicat pentru cuptor și nu trebuie să faceți unul la comandă, dar mai sunt și cele care pornit să montați cuptorul la nivelul blatului ca să nu vă mai aplecați.

Te-ar mai putea interesa