Whirlpool Jet Chef JT369SL

Dacă vrei un electrocasnic cu adevărat special atunci îți recomand un cuptor cu microunde Whirlpool Jet Chef JT369SL deoarece e unul premium. Având un volum de 31 litri, ecran LCD foarte mare și alte dotări nu cred că ar putea cineva să spună altceva, adică că nu e premium. Culoarea e gri și e un cuptor pe convecție care are 30 kilograme. Da, ați citit bine are 30kg și poate fi considerat ca fiind un electrocasnic mare. În opinia mea nu costă mult chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi » pentru că nu e realizat de o firmă anonimă, ci de un producător cu renume și o oarecare istorie în spate.

Poze

Whirlpool JT369SL are sufixul SL deoarece e de culoare silver (argintiu) nu pentru că ar fi o mașină sau ceva de genul. Că e un aparat foarte bun se vede și din panoul său de control care e unul foarte bine realizat parcă ar fi un sistem audio și nu un electrocasnic.

Din lateral
Fața

Specificaţii tehnice

JT369SL are un volum de 31 litri și puterea lui e variabilă fiind de maxim 1200W, iar acești W reprezintă puterea grill-ului. Cuptorul are doar 1000W. Panoul de comandă arată foarte bine fiind unul digital cu lumină albastră și de la acesta se pot seta nivelele de putere, care sunt opt, sau alți parametri.
Când se termină programul, există un semnal sonor care vă anunță despre acest lucru. Această caracteristică e una utilă, la fel ca cea de decongelare. Dacă tot am scris despre programe și funcții, trebuie să știți că are și al șaselea șimț care vă va ajuta la un consum de curent mai mic și performanțe mai bune atunci când gătiți.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu al 6-lea simț; puteți găti cu abur și vine chiar și cu un castron pentru acest procedeu; are sistem de protejare a copiilor; arat[ foarte bine fiind argintiu; prețul nu e unul mare dacă ne gândim că oferă atâtea facilități.
Contra: e cam mare și de aceea nu știu dacă e pentru uz casnic, ci mai degrabă pentru un fast food sau ceva de genul.

Concluzie

Dacă deții un fast food și dorești să ca lucrurile să meargă fluent (aici mă refer la servirea clienților) atunci îți recomand acest cuptor care are integrat chiar și grill pentru persoanele care nu se mulțumesc dor cu încălzirea ci vor și un grătar sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa