Whirlpool iXelium GMW7522/IXL, plită premium din inox anti-amprentă

Pentru persoanele interesate de o plită modernă care să aibă 5 arzătoare pe gaz şi aprindere electrică recomand modelul Whirlpool iXelium GMW7522/IXL. iXelium e un material (oţel inox) care nu-şi pierde proprietăţile sub acţiunea căldurii, adică nu se va înnegri.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat fiabil. Dovadă fiind materialele de calitate şi garanţia de 4 ani (dacă e înscris în campanie).
Din poza de alături puteţi vedea mai bine cum arată acest model şi că datorită culorii sale neutre (gri) se va integra bine în decor.

Păreri pro şi contra

Aparatul Whirlpool iXelium GMW7522/IXL e unul uşor de întreţinut. Mai exact curăţarea se face uşor cu o cârpă moale, iar rezultatul va fi că va străluci ca şi cum ar fi nouă.
Panoul de comandă e localizat frontal şi e compus din 5 butoane. Aprinderea nu e un procedeu prea complicat deoarece vorbim despre aprindere electrică integrată în fiecare buton.
Dimensiunile sale sunt unele ok, mai exact 4x73x51 îxlxa cm. Acestea nu sunt dimensiunile spaţiului de încastrare, ci ale aparatului. Greutatea sa e una de 12,7kg.
Grătarele sunt unele realizate din fontă şi de aceea nu se curăţă la fel de uşor precum plita, acest lucru fiind singurul dezavantaj.
Arzătoarele sale sunt unele de putere superioară, mai exact vorbim despre unul de 5 kW, iar altul e de 4 kW. Acestea sunt cele mai puternice.

Un astfel de aparat se adresează persoanelor care vor să gătească folosindu-se de gaz. Acesta fiind mari ieftin decât curentul în cazul în care aveţi reţea de gaz. Aparatul se poate lega şi la butelie, dar în cazul acesta trebuie schimbate duzele dacă flacăra e prea mare ori prea mică.
Whirlpool e un brand premium, fiind numărul 1 la nivel mondial datorită produselor fiabile pe care le produce.
Aspectul său modern va face ca acesta să se integreze în orice bucătărie cu mobilier incorporabil. Prin orice mă refer la culoare mobilei ori a pereţilor.