Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 7522 IXL

Plita Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 7522 IXL e una incorporabilă și ai alege acest model deoarece e realizat din inox iXelium așa încât să reziste arsurilor. E plita incorporabilă perfectă pentru un restaurant, dar și pentru acasă deoarece are vine cu suport wok (mai exact un adaptor) și 5 arzătoare pe gaz.

Mie mi se pare că are un cost de achiziție foarte mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». legat de aspect am numai cuvinte de laudă, acest lucru putând fi văzut și din imaginea de mai jos.
Puteți vedea că arzătoarele sunt negre, iar arzătorul mare e poziționat central.

Plita
Plita

Alimentarea modelului de față se face pe gaz, lucru care presupune că puteți conecta inclusiv o butelie la el. În cazul în care procedați în acest mod poate că o să trebuiască să ajustați duzele deoarece de la producător vine cu suport pentru rețeaua de gaz care are o presiune mai mică. Iar, dacă nu vreți să risipiți gazul și să ardeți oalele atunci vă recomand acea ajustare de care ziceam. Ajustarea presupunând înlocuirea duzelor cu cele livrate în pachet.

Plusurile acestui aparat ar fi ușurința montării deoarece are o greutate mică (14 kilograme) costul mic și că e realizat din materiale rezistente (grătare din fontă și restul din iXelium). Avantajele unei plite iXelium ar fi rezistența la îngălbenire (rezistă la temperaturi de până la 315 grade Celsius… un timp de maxim o oră), la zgârieturi și coroziune. Numele de iXeium nu e unul științific, ci mai mult de marketing. Aceste avantaje au fost analizate de TUV Italia, deci nu sunt niște invenții.
Poate că singurul minus al acestui model ar fi că are un cablu de alimentare cam scurt. Asta poate fi combătut prin utilizarea unui prelungitor.

De final pot să spun că plita incorporabilă de față e numai bună pentru acasă ori bucătăria unui local. Normal că brandul are un cuvânt important de spus deoarece vorbim despre Whirlpool care e numărul doi la nivel mondial când vine vorba despre producția de electrocasnice.
Dacă te interesează o alternativă atunci îți recomand Whirlpool iXelium AKT 798/IXL, doar că are un preț ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa