Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 6422 IXL

Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 6422 IXL e plita perfectă pentru cineva în căutarea unui model care poate fi incorporat și care e durabil. Alimentarea sa se face pe gaz, iar dacă vreți să faceți mâncare asiatică atunci nu vă oprește nimeni întrucât modelul acesta are adaptor wok.
E bună pentru acasă, dar și pentru un restaurant deoarece are are tote caracteristicile necesare pentru a prepara rapid mâncarea dorită.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu-i deloc mare având în vedere că modelul acesta e unul realizat dintr-un material special – iXelium. Acest material se evidențiază prin faptul că e foarte rezistent și din această cauză nu se negrește. Legat de grătare trebuie spus că sunt făcute din fontă.
Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată, putându-se vedea că butoanele sunt poziționate frontal așa încât să fie ușor accesibile.

Plita
Plita

Modelul e unul care se alimentează de la rețeaua de gaz, iar aprinderea sa e electrică, chiar dacă la prima vedere nu pare că e așa (are doar patru butoane). Normal că se poate lega și la butelie, însă atunci poate că va fi nevoie să schimbați duzele așa încât gazul să nu se risipească.
O să puteți incorpora acest model fără mari probleme deoarece are o lungime de 59 centimetri.

Atuurile sale ar fi că e realizat dintr-un material foarte rezistent, că nu costă prea mult și că e foarte ușor de folosit (acest lucru e datorat în principal faptului că are aprindere electrică).
Din păcate cablul de alimentare nu e unul prea lung deoarece are 85 centimetri. Asta nu-i o problemă prea mare deoarece puteți apela la un cablu prelungitor.

Concluzia mea legată de acest electrocasnice e că ar fi perfect pentru cineva dornic să-și amenajeze o bucătărie cu aparate incorporabile și cu o plită care să aibă wok. Dacă alegi o plită electrică atunci nu ai suport pentru un arzător de care am zis anterior.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu