Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Plita Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL e un model incorporabil premium care are aprinderea electrică integrată în butoanele de alimentare cu gaz. E realizată din materiale foarte calitative, iar inoxul e unul de tip iXelium, adică foarte rezistent la arsuri.
E un model destinat celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu o plită care să arate bine. Cu această plită poți să-ți amenajezi o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie Oliver. Se potrivește perfect indiferent dacă ai o bucătărie modernă ori una clasică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se prezintă formidabil în orice condiții. Dacă nu te-ai decis ce cuptor să cumperi atunci eu ți-aș recomanda Whirlpool AKP 568 IX deoarece este unul electric cu un preț ok.

Plita
Plita

Puteți vedea cum arată din imaginea de mai sus, iar dacă aveți întrebări legate de dimensiunile fizice atunci trebuie știut că această plită e una normală cu o lățime de 60 centimetri.
Cele 4 arzătoare sunt alimentate pe gaz care poate fi de la rețeaua de gaz ori la butelie. În cazul în care puneți plita la butelia s-ar putea să fie nevoie de mici ajustări deoarece presiunea gazului din butelie poate că e mai mare.
Având o greutate de 10,5 kilograme putem spune că nu e prea complicat de instalat.

Plusurile acestui model ar fi aspectul, că are materiale rezistente în construcție și că nu costă prea mult. Probabil cel mai util lucru e că aprinderea electrică nu are buton dedicat, iar din această cauză nu pierzi timpul atunci când vrei să aprinzi plita.
Minusuri nu aș putea spune că are deoarece chiar e un aparat care incorporează tot ce ai nevoie.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii deoarece vine de la un brand de încredere și e simplu de utilizat. Dacă nu cunoști prea multe detalii legate de brand atunci trebuie știut că e vorba despre numărul unul la nivel mondial la producția de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa