Whirlpool iXelium AKT620IXL, plită incorporabilă premium

Whirlpool iXelium AKT620IXL e o plită interesantă deoarece face parte din seria iXelium, adică suprafețele ei sunt rezistente la temperaturi ridicate (6 ori mai mari). Mai precis, aspectul argintiu va rămâne indiferent cât de des o folosiți ori pentru ce o folosiți. Există și cuptoare incorporabile care fac parte din această serie și care s-ar potrivi perfect alături de o astfel de plită. Îmi place cum arată în special grătarul (e subțire). Defapt are două grătare și așa e cam la toate plitele. E mai bine așa deoarece nu trebuie să dați un întreg grătar jos doar pentru a curăța o zonă de gătit. Arzătoarele sunt cele clasice fără dotări speciale.

Dacă nu vă place aceasta și vreți un plus de randament la arzătorul mare, există modele cu Wok (gătit rapid în stil asiatic și nu numai). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea cu gaz duce după sine avantaje ca și: randament ridicat, preț atractiv și cost lunar redus (comparativ cu una electrică). Există multe tipuri de plite, cu mai multe sau puține arzătoare. Butoanele sunt poziționate frontal unde sunt mai ușor de folosit. Fiecare arzător are siguranță și aprindere electrică. Aprinderea e una integrată deci nu are buton dedicat pentru aprindere, voi trebuie doar să apăsați și să rotiți (se face simplu cu o singură mână).

Grătarele sunt realizate din Irontech, adică oțel. Suprafața ei e una pe inox și nu se decolorează indiferent ce faceți pe ea. Consumul maxim al plitei e de 7800 W, deci ceva mai mic decât al unei variante electrice. Dimensiunile nișei nu sunt cele ale plitei ci cele ale părții inferioare a plitei. Caracteristicile speciale nu sunt multe dar are supape electromagnetice de siguranță.

Plusuri: arată foarte bine, e fiabilă, iXelium, arzătoare puternice și ușor de instalat.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Whirlpool iXelium AKT620IXL e o plită excelentă pentru cei care nu vor una electrică deoarece costumul lunar e mai mare și mâncarea nu are același gust ca și cea făcută pe gaz. Jos am pus o prezentare generală a generației iXelium și astfel vă puteți da seama cam ce plită vi se potrivește. Merită să faceți o astfel de investiție iar un cuptor similar e obligatoriu.

Te-ar mai putea interesa