Whirlpool iXelium AKT 799/IXL, plită incorporabilă

Pentru cei interesați de o plită incorporabilă cu un aspect deosebit recomand Whirlpool iXelium AKT 799/IXL. Nu doar arată bine, ci e realizat din iXelium – un material care o să îl întâlniți doar la unele electrocasnice Whirlpool. Acest materia e unul foarte rezistent, lucru care poate fi văzut din clipul de la final care demonstrează că nu se înegrește nici dacă încerci să o arzi cu o flacără foarte puternică de genul autogen.

Modelul acesta e unul premium, iar din această cauză are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un electrocasnic deosebit prin aspect, dar și funcționalitate.
Cât de bine arată se poate vedea din imaginea alăturată, din aceasta putându-se vedea că are 5 arzătoare.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul cu cinci arzătoare pe gaz, iar aprinderea e una electrică așa încât să nu vă mai stresați cu brichetă sau ceva de genul. Materialul din care e fabricat e inox, iar culoarea tot inox e. Despre dimensiuni poate fi spus că sunt normale așa încât să poată fi instalată fără probleme, iar deasupra să poți pune o hotă fără mari probleme.
Despre materialul din care e făcută plita trebuie spus că a fost expus timp de o oră la o căldură de 315 grade Celsius, iar acesta a rezistat fără îngălbenire de 6 ori mai mult în comparație cu o plită făcută din oțel normal.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, materialele de calitate utilizate, fiabilitatea și că vine de la un brand recunoscut (Whirlpool e un brand american care e numărul unu mondial, iar pe locul doi este Electrolux.)

Dacă gătești mult ori ai nevoie de o plită pentru un mic loca atunci îți recomand acest electrocasnic deoarece o să vezi că-ți îndeplinește toate necesitățile. Chiar dacă e un model alimentat pe gaz, beneficiază de aprindere electrică rapidă. Iar, dacă vreți să puneți aparatul la butelie atunci și acest lucru e posibil, însă probabil că o să trebuiască să schimbi duzele pentru că din fabrică e setat pentru rețeaua de gaz.
Pentru a demonstra cât de rezistent e materialul din care e făcută plita am pus un clip alături.

Lasă un comentariu