≡ Meniu

Whirlpool iXelium AKT 799/IXL, plită incorporabilă

Pentru cei interesați de o plită incorporabilă cu un aspect deosebit recomand Whirlpool iXelium AKT 799/IXL. Nu doar arată bine, ci e realizat din iXelium – un material care o să îl întâlniți doar la unele electrocasnice Whirlpool. Acest materia e unul foarte rezistent, lucru care poate fi văzut din clipul de la final care demonstrează că nu se înegrește nici dacă încerci să o arzi cu o flacără foarte puternică de genul autogen.

Modelul acesta e unul premium, iar din această cauză are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un electrocasnic deosebit prin aspect, dar și funcționalitate.
Cât de bine arată se poate vedea din imaginea alăturată, din aceasta putându-se vedea că are 5 arzătoare.

Aparatul

Aparatul

Modelul acesta e unul cu cinci arzătoare pe gaz, iar aprinderea e una electrică așa încât să nu vă mai stresați cu brichetă sau ceva de genul. Materialul din care e fabricat e inox, iar culoarea tot inox e. Despre dimensiuni poate fi spus că sunt normale așa încât să poată fi instalată fără probleme, iar deasupra să poți pune o hotă fără mari probleme.
Despre materialul din care e făcută plita trebuie spus că a fost expus timp de o oră la o căldură de 315 grade Celsius, iar acesta a rezistat fără îngălbenire de 6 ori mai mult în comparație cu o plită făcută din oțel normal.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, materialele de calitate utilizate, fiabilitatea și că vine de la un brand recunoscut (Whirlpool e un brand american care e numărul unu mondial, iar pe locul doi este Electrolux.)

Dacă gătești mult ori ai nevoie de o plită pentru un mic loca atunci îți recomand acest electrocasnic deoarece o să vezi că-ți îndeplinește toate necesitățile. Chiar dacă e un model alimentat pe gaz, beneficiază de aprindere electrică rapidă. Iar, dacă vreți să puneți aparatul la butelie atunci și acest lucru e posibil, însă probabil că o să trebuiască să schimbi duzele pentru că din fabrică e setat pentru rețeaua de gaz.
Pentru a demonstra cât de rezistent e materialul din care e făcută plita am pus un clip alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu