Whirlpool iXelium AKT 798/IXL, plită incorporabilă cu 5 arzătoare

Whirlpool iXelium AKT 798/IXL e un aparat electrocasnic incorporabil care nu se adresează oricui, deoarece nu e foarte accesibil. Arată interesant și ca dotări are 5 zone de gătit. Arată foarte bine pe inox și în special că fiecare arzător are un grătar propriu în formă de „+”. Fiind un model al serie iXelium, suprafața ei e rezistentă cam la orice nu ca la o plită oarecare. Deasemenea are un arzător în centru foarte puternic, poate fi comparat cu unul Wok. Deci restul arzătoarelor sunt cele clasice, cu acel randament clasic. Cu siguranță e peste una electrică dacă ținem cont de randament (cât de repede se poate găti).

Plitele sunt o alegere foarte bună dacă vreți un plus de eleganță în bucătărie și aceasta ocupă mai mult spațiu decât altele deoarece e mai lată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea ei e pe gaz deci e nevoie de o sursă în apropiere iar costul lunar e mai mic, comparativ cu una electrică. Spre deosebire de majoritatea plitelor, aceasta are mai multe arzător. Mai precis, are un arzător mai mare aflat central care e mai puternic decât unul Wok. Pentru a găti în stil asiatic, grătarul trebuie să aibă o formă corespunzătoare deoarece trebuie să puneți o tigaie corespunzătoare.

Ca și dotări are: aprindere electrică integrată, siguranță și acele arzătoare. Aproape fiecare arzător e diferit, dar sunt și două arzătoare normale de 2 kW fiecare. Finisajul ei e pe inox și e vorba de o nuanță ceva mai deschisă. Înainte de instalare e .

Plusuri: îmi place că e ușor de folosit, curățarea ei se face ușor, arzător mare puternic, fiabilă, ușor de instalat și eficientă.
Minusuri: nu e accesibilă.

E suficient că Whirlpool AKT 798/IXL face parte din seria iXelium, deoarece acestea sunt destul de fiabile. Toate plitele ca și aceasta sunt alegeri foarte bune și dacă nu v-o permiteți pe aceasta or pur și simplu nu aveți o alimentare cu gaz, puteți opta pentru o plită cu inducție. Jos e un clip interesant în care e prezentată generația iXelium și care sunt avantajele oferite de aceasta.

Te-ar mai putea interesa