Whirlpool iXelium 6th Sense AKR 799 IXL, hota incorporabilă

Whirlpool vine cu hota Whirlpool iXelium 6th Sense AKR 799 IXL pentru cei interesați de un model incorporabil care să reziste foarte mult. Rezistența hotei e dată de faptul că e făcută cu Inox iXelium, un material foarte bun (foarte rezistent la arsuri ori chestii de genul). Hota aceasta are doar un motor, dar are o putere de absorbție imensă de 630 mc/h.

Aspectul hotei poate fi văzut mai bine din imaginea de alături, iar dacă vă interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poți vedea că e un aparat premium, fără doar și poate… lucru sesizabil nu doar după design ci și specificații.

Hota incorporabilă
Hota incorporabilă

Cred că vă interesează foarte mult specificațiile acestei hote pentru a o amplasa mai ușor acolo unde doriți. De aceea trebuie spus că are o lungime de 90 centimetri care te va ajuta să o poți incorpora fără probleme.
Aspectiv se prezintă foarte bine deoarece e o hotă decorativă, iar din această cauză e perfectă pentru acasă dar și bucătăria unui restaurant cu pretenții.
Dacă vrei să reglezi viteza de absorbție atunci acest lucru e posibil prin intermediul a 3 trepte de viteza (mai există și treapta intensiv).

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, prețul nu prea mare, că e făcut din materiale de calitate (inox iXelium) și garanție de 2 ani extensibilă la mai mult (o puteți mări până la 4 ani pe bani puțini).
Contra achiziției ar putea fi faptul că are control electronic. Multă lumea preferă controlul mecanic, chiar dacă se strică mai repede.

De final pot spune că acest model e unul eficient și deloc gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 65 dB… nivel care depinde foarte mult și de treapta de viteză (normal că trepte de viteză superioare fac mai mult zgomot).
Instalarea nu va dura prea mult, dar în majoritatea cazurilor e nevoie de cineva autorizat pentru a monta așa ceva deoarece s-ar putea să fie nevoie de găuri suplimentare pentru burlan ori chestii similare.

Te-ar mai putea interesa