Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care, uscător de rufe cu tehnologie Heat Pump

Uscătorul de rufe Whirlpool HSCX 10446 din seria Supreme Care vine cu tehnologie care face aparatul ceva mai eficient – Heat Pump. Cu alte cuvinte, uscare se face cu pompă de căldură, dar se folosește și de condensare (e hibrid). Pe lângă un consum mai redus de energie, rufele primesc un tratament mai bun și nu sunt încălzite la temperaturi prea mari. Al 6lea Simț e o tehnologie automată care ajustează programele unui aparat pentru a oferi rezultate bune și a nu consuma resurse inutile.

Nu știu câte uscătoare arată ca acesta dar se vede că panoul de control e complet digital, deci vine cu o mulțime de funcții. Selectarea programului de uscare nu a fost mai simplă de atât pentru că pentru fiecare aveți o pictogramă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscarea se face cu pompă de căldură și condensare, dar și cele care folosesc doar pompa de căldură sunt acceptabile ca și performanțe și eficiență. Acesta e un aparat clasic care se poate instala în dressing sau unde aveți mașina de spălat.

Puteți asorta programele mașinii de spălat cu cele ale uscătorului, pentru că sunt destul de multe. Aveți și câteva funcții care vă pot ajuta: Soft Move, programe temporizată, SteamCare etc.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de un uscător convențional, acesta e unul hibrid ceva mai multe avantaje și rezultate mai bune. Nu costă mult dacă ne gândim la capacitate de uscare și la programele speciale (cu aburi, pentru țesături din lână), consumul redus de energie, panoul de control avansat, iar dimensiunile sale nu au avut mult de suferit. Acesta poate fi pus alături sau deasupra mașinii de spălat pentru a-l încărca mai ușor fără a mai folosi coșul de rufe.

Whirlpool HSCX 10446 e un aparat de ultimă generație care îl veți aprecia foarte mult în special că are un consum atât de mic de curent. Mulți utilizatori au nevoie de un așa aparat pentru că nu au unde să pună rufele la uscat sau poate că nu au timp pentru ele. Puteți să le aerisiți puțin înainte să le puneți în dulap, dar nu e obligatoriu.

Te-ar mai putea interesa