Whirlpool HSCX 10444, uscător cu Al Şaselea Simţ

Uscătorul Whirlpool HSCX 10444 este unul al anului acesta care se adresează persoanelor interesate de un model economic cu pompă de căldură (heat pump) şi numeroase facilităţi.

Acest electrocasnic are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar se prezintă excelent, ci care are facilităţi de top integrate. Din poza de alături puteţi vedea mai bine cum arată acest aparat. Mai exact are un ecran prietenos, iar de la distanţă zică că e ceva maşină de spălat.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool HSCX 10444 e unul dotat cu Al Şaselea Simţ. Acest lucru presupune că aparatul are senzori care identifică rufele (cantitatea acestora), adaptează cantitatea de apă la mărimea încărcăturii şi adaptează timpul de uscare.
Poate usca o cantitate mare de rufe, mai exact 10 kilograme.
Eficienţa energetică a aparatului e una superioară, mai exact e vorba despre clasa A++ (consum energetic de 2,2 kwh). Acest lucru se datorează în mare parte pompei de căldură şi tehnologiei 6th Sense care e un fel de Fuzzy Logic.
Nivelul de zgomot e unul relativ normal pentru un astfel de aparat, mai exact de 65 dB.
Dacă Lg are 6 Motion, cei de la Whirlpool au implementat pe acest aparat Soft Move care e un ansamblu de mişcări pentru fiecare tip de ţesătură aşa încât uscarea să fie eficientă şi să protejeze ţesăturile.
Pentru o uscare puternică aparatul se foloseşte de Steam Care. Este vorba despre uscare cu ajutorul aburelui.

Un astfel de aparat se va dovedi foarte util celora interesaţi de un aparat care să uşte rapid rufele spălate. Cei care stau la bloc ori la curte, dar nu au loc special pentru uscatul rufelor vor aprecia acest aparat.
Whirlpool e un brand de top (mai precis numărul 1 la nivel mondial), iar electrocasnicele lor sunt unele foarte fiabile. Garanţia standard a acestui model e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult.
Faţă de un aparat 2 în 1 (maşină de spălat cu uscător) acesta e mai eficient energetic şi performant.

Lasă un comentariu