Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool GT285BL

Dacă dorești să-ți cumperi un cuptor cu microunde capabil atunci îți recomand firma Whirlpool deoarece produce niște cuptoare de cea mai bună calitate. Mai exact recomand modelul Whirlpool GT285BL deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și oferă facilități cum ar fi un volum mare, putere de 700 W și grill. Greutatea sa e una cam mare de 16 kilograme, dar nu cred că va face probleme deoarece nu e un aparat care ar trebui să fie portabil.

Poze

Ca aspect se aseamănă destul de mult cu EMS20400K. E de culoare neagră, iar panoul de comandă poziționat în partea dreaptă e unul mecanic. Vine și cu un ecran pe care sunt afișate diferite informații, iar acest ecran e unul de tip LED care nu consumă deloc mult curent. Normal că vine și cu accesorii, care nu se văd în această imagine, iar una accesoriu util e suportul rotund.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Whirlpool GT285BL e un model premium al anului 2012 și se evidențiază prin faptul că e negru, dar și capabil. Are grill care are o putere de 900W, iar cuptorul are o putere normală de 700W ceea ce e mai mult decât suficient în opinia mea. Foarte bine e faptul că vine cu protecție pentru copii… în cazul în care cei mici sunt cam neastâmpărați și le place să-și bage degetele peste tot.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e excelentă deoarece nu prea trebuie întreținut; garanția sa standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3-4 ani pe bani puțini; vine cu suport rotund, grill și tavă pentru mâncăruri crocante… iar acestea trei ar putea fi considerate accesorii; vine cu funcții cum ar fi cea de dezghețare, iar puterea poate fi reglată pe diferite nivele de putere.
Contra: prețul e cam mare, dar până la urmă vine de la un brand foarte bun și are niște facilități ok.

Concluzie

Whirlpool GT285BL e un model de top care a apărut la începutul lui 2012 și de ceva timp e disponibil și la noi în magazine. Are un preț bun, iar cel mai important cred că e raportul dintre calitate și preț care e unul de nota 10. Unul dintre motivele pentru care costă mai mult e faptul că are o capacitate mai mare decât cea a altor modele existente în acest model pe piață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu