Whirlpool GT284SL, cuptor microunde

Acest cuptor cu microunde Whirlpool GT284SL e unul de 25 de litrii şi care are dotări destul de interesante. Deci are un cuptor foarte voluminos în care puteţi găti rapid, eficient şi simplu. O parte din acele dotări sunt sistemul 3D, Jet DeFrost (dezgheţare de 7 ori mai eficientă) dar şi altele. Aceste tehnologii vor ajut să obţineţi o gătire uniformă şi rapidă. Pentru Jet DeFrost utilizatorul trebuie să aleagă tipul de aliment care doreşte să-l dezgheţe (peşte, pâine, legume, carne şi cotlete) şi cantitatea, toate acestea pentru o dezgheţare perfectă. GT284SL vine într-un design destul de interesant şi anume într-o combinaţie de culori foarte bine aleasă (argintiu cu negru). Putem spune că preţul e oarecum justificat de caracteristicile speciale ale acestui şi care nu le veţi găsi pe prea multe modele (doar pe cele mai scumpe). Însă dacă nu vă puteţi permite unul ca acesta o recomandarea oferită tot de acest producător într-un buget mai mic e un MWD308SL. Acest cuptor GT284SL are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cuptorul

Specificații tehnice

După cum am precizat şi anterior, interiorul sau volumul cuptorului e de 25 de litrii. Deci puteţi prepara şi mai multă mâncare decât cu ajutorul unui model clasic. E dotat cu grill care e însoţit de un grătar. Acest grill are o putere de 900 W care o consider suficientă pentru a face faţă oricărui tip de carne. Ca oricare alt model şi acesta are un panou digital în partea dreaptă, iluminat cu LED şi care poate fi accesat uşor. Pentru a afla ce face fiecare buton în parte, puteţi citi manualul de utilizare.

La capitolul funcţii Whirlpool GT284SL are dezgheţare (trebuie selectaţii unii parametrii pentru a beneficia de o dezgheţare perfectă), timer, ceas, protecţie pentru copii (blochează butoanele), jet start şi sistem de distribuţie. Din păcate interiorul acestor cuptoare (cu microunde) e vopsit şi nu realizat din email ca şi la aragazuri. Împreună cu acesta veţi primi o tavă rotundă de 28 cm pentru a pune diverse mâncăruri spre a fi încălzite, dezgheţate sau gătite. Dacă doriţi să-l folosiţi doar pentru încălzit, puteţi folosi chiar şi o farfurie obişnuită. Whirlpool GT284SL nu e chiar portabil şi spun asta deoarece are vreo 14 kilograme, însp nu ocupă mult spaţiu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: uşor de folosit, eficient, putere mare de încălzit, arată bine etc.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest cuptor numit Whirlpool GT284SL e unul dintre cele mai performante şi voluminoase modele de la acest producător, motiv pentru care îl recomand.

Te-ar mai putea interesa