Whirlpool GT281WH, cuptor microunde

Dacă te interesează un cuptor cu microunde capabil atunci îți recomand acest model de cuptor cu microunde Whirlpool GT281WH care are un volum de 25 de litri, are afișaj digital și oferă facilitatea de grill. Nu costă chiar așa de mult, dar nici nu e prea ieftin deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e destul de asemănător cu al lui GT285BL care e un model pe negru.

Poze

Dacă te interesează cum arată atunci din imaginea de alături o să-ți poți forma o oarecare părere. Se poate vedea că panoul de comandă e unul poziționat în partea dreaptă și că în partea superioară are un ecran de tip LED care furnizează diferite informații. În opinia mea, acest model nu va fi deloc greu de folosit deoarece butoanele sunt poziționate inteligent ca la majoritatea electrocasnicelor Whirlpool.

Aparatul

Specificaţii tehnice

GT281WH e un model apărut de curând alături de GT285BL și principalele caracteristici ale sale sunt volumul de 25 litri și puterea de 700W. Greutatea aparatului e de peste 10 kilograme și e ceva mai mare decât cea a altor modele deoarece e și mai mare ca proporții fizice. Normal că vine și cu accesorii, iar unul despre care ar trebui menționat e suportul rotund care are un diametru de 28 centimetri… numai bun pentru o mică pizza.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un incredibil raport între calitate și preț; brandul are un cuvânt important de spus asupra calității produsului și a ușurinței în folosire; vine cu o garanție standard destul de mare; are protecție copii ceea ce e foarte bine deoarece copiii au tendința de a umbla cu diferite aparate care sunt destul de periculoase.
Contra: prețul e ceva mai mare decât cel al altor modele.

Concluzie

GT281WH e un model bun care ar fi util familiilor mai mari care au nevoie de un cuptor cu care pot prepara multă mâncare rapid. Astfel de electrocasnice pot înlocui cu succes argazurile, iar dacă analizăm din perspectiva banilor un aragaz cu un astfel de cuptor atunci vedem că e mai rentabil un cuptor. Utilizarea e destul de simplă, dar e de recomandat să nu-i lăsați pe cei mici să umble la el deoarece dacă introduc un telefon în el atunci rezultatul va fi unul extrem de neplăcut.

Te-ar mai putea interesa