Whirlpool GOWL728NB, păreri plită cu 5 arzătoare

Whirlpool GOWL728NB e un aparat de tipul plită incorporabilă și se va dovedi perfect pentru persoanele interesate de ceva pe gaz și care să aibă 73 cm (pe lățime). Aș putea spune despre această plită că îmbină clasicul cu modernul deoarece vine cu un aspect modern, dar are o utilizare clasică.

Această plită cu 5 arzătoare are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un apparat din gama W Collection.
Din poza de alături se poate vedea că e un model complet negru, iar arzătorul e unul de tip dublu.

Facilități

Printre facilitățile oferite de plita Whirlpool se numără Multilevel Flame, arzătorul dublu și zona dublă. Flacăra pe mai multe nivele este o facilitate care presupune că se poate regla intensitatea flăcării pe 9 nivele. Prezența unui arzător dublu presupune distribuire uniformă a căldurii, preparare rapidă și economie de gaze. Zona dublă reprezintă două zone separate așa încât să puteți folosi vase mici și mari.

Păreri pro și contra

Plita Whirlpool GOWL728NB vine cu multiple avantaje și cu puține puncte negative (dezavantaje).

Aș dori să încep cu dezavantajele care sunt prețul mare și lipsa unui arzător de tip Wok. Adică acel arzător pentru mâncăruri asiatice, arzător care permite amplasarea de vase cu fund rotund.

Avantajele aparatului sunt multiple:

  • Face economie de gaz prin faptul că are arzător dublu
  • Furnizează puterea de care ai nevoie datorită faptului că flacăra poate fi setată pe mai multe nivele
  • Construcția e una robustă deoarece are grătare din fontă
  • Că vine de la un producător cunoscut.

Verdict

Întrebarea de 10 puncte e dacă merită sa nu merită să fie cumpărat Whirlpool GOWL728NB. Răspunsul e simplu: dacă doriți un aparat incorporabil modern de la un producător de încredere atunci da, iar dacă aveți un buget foarte limitat atunci poate ar trebui să vă orientați în ceva mai de bază (și mai puțin calitativ).

Te-ar mai putea interesa