Whirlpool GOW7523/NB, plită cu tehnologie iXelium

Plita incorporabilă Whirlpool GOW7523/NB e una dintre acele modele cu lățime mai mare pentru că are 5 arzătoare. În centru avem arzătorul Wok de 4 kW și nu știu dacă am mai văzut plite atât de puternice. Spun asta pentru că puterea totală a plitei e de 11500 W care e impresionată, de aceea merită să o luați în considerare. Grătarele nu sunt chiar individuale cum am văzut la anumite plite ci sunt trei grătare (cele două de pe margini și unul pe mijloc). Forma lor permite mutarea simplă a vaselor de gătit și nu trebuie să le mai ridicați.

E realizată din materiale de bună calitate care rezistă în timp și care se curăță foarte ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt poziționate foarte bine, adică cele medii sunt în dreapta, cel mare e în spate-stânga și cel mic e în față-stânga. Zona Wok e în mijloc pentru că veți pune vase generoase, iar când ați terminat puteți muta vasul în stânga sau în dreapta. Aprinderea electrică a devenit o dotare standard ca și siguranța care oprește alimentarea la stingerea flăcării. Arzătorul se pornește simplu la această plită și nu e ca la aragaz, ci trebuie să apăsați și să rotiți butonul corespunzător (e nevoie doar de o singură mână).

Păreri pro și contra

Acesta va ocupa mai mult spațiu pe blat și nu cred că va deranja că doar aveți o bucătărie spațioasă, iar hota trebuie să fie una decorativă și cu lățime de 70 cm. Nu sunt multe astfel de hote și ar fi ideal dacă ar fi tot neagră. Plitele cu sticlă neagră arată mult mai bine și ne amintește de designul plitelor electrice, doar că aici avem control mecanic și grilaje pe care să punem vasele.

Whirlpool GOW7523/NB impresionează la partea de putere și zona de ardere Wok încălzește uniform preparatele pentru rezultate excelente. Cu alte cuvinte, puteți găti preparate asiatice sau chiar să frigeți ceva rapid. Această serie cu tehnologie iXelium chiar impresionează și e segmentul de top pentru fanii acestui brand, de aceea are și un preț ceva mai generos.

Te-ar mai putea interesa