Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool GOW6423/NBEE, plită iXelium cu grilaje din fontă

Plita incorporabilă Whirlpool GOW6423/NBEE face parte dintr-o serie premium, motiv pentru care și cuptorul trebuie să fie unul corespunzător. Calitatea materialelor e mult peste medie și se vede în fiecare colț al plitei. Avem grilaje solide care oferă o stabilitate bună vaselor, indiferent de dimensiune. Acestea sunt realizate din fontă și e destul de evident, pentru că cele din oțel sunt foarte subțiri și sunt sudate. Îmi plac culorile alese de producător și plita arată foarte bine pe orice tip e blat, însă trebuie să fie suficient de gros pentru montare.

Are un finisaj elegant pe negru care o să fie apreciat de cei care au deja un cuptor cu panou frontal similar – negru lucios. Ideea e că reprezintă alternativa perfectă la o plită electrică cu sticlă neagră, doar că acesta are un randament superior în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are 4 zone de gătit ca majoritatea modelelor de pe piață, doar că cel mai mare o putere de încălzire ceva mai mare datorită inelului de ardere suplimentar. Astfel, el va încălzi uniform un vas mai mare și puteți chiar să folosiți o tigaie de tip grill în caz că nu aveți posibilitatea folosiri unui grătar clasic.

În partea din spate avem arzătoarele normale ca mărime, iar cele mai folosite zone le avem în față. Poziționarea lor e cea standard, însă unii producători aleg să le aranjeze diferit sau în locul unui arzător normal mai pun unul puțin mai mare.

Păreri pro și contra

E echipat cu aprindere electrică automată, astfel că e de ajuns să folosiți o singură mână și doar aragazurile mai au un buton special pentru această funcție. Grilajele arată bine și permit mutarea ușoară a vaselor de pe o zonă pe alta, deci nu mai trebuie să le ridicați. Siguranța de la arzătoare oprește alimentarea în caz că se oprește flacăra, iar această dotare e una standard chiar și la aragazuri.

Whirlpool GOW6423/NBEE e la fel de mare ca și restul plitelor disponibile, doar cele cu 5 arzătoare sunt mai late și nici poziționarea butoanelor nu afectează dimensiunile sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu