Whirlpool GOB616NB, plită încorporabilă pe negru

Plita Whirlpool GOB616NB e una pe gaz pentru acele persoane interesate de electrocasnice încorporabile. Față de alte modele se diferențiază cu faptul că vine de la un producător cu renume, adică numărul 1 la nivel mondial.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare neagră cu panoul de comandă poziționat frontal.

Păreri pro și contra

Whirlpool GOB616NB e o plită pe gaz cu patru arzătoare. Aceasta are un aspect modern și clasic în același timp.
Are funcții moderne precum dispozitiv de siguranță și aprindere automată a arzătoarelor. Dispozitivul de siguranță se va dovedi util atunci când se întrerupe accidental flacăra deoarece acesta va opri și alimentarea cu gaz. Aprinderea automată e utilă deoarece nu mai e nevoie de brichetă sau de un buton suplimentar pentru a face scânteie.
Construcția e una solidă cu grătare din fontă. E o construcție clasică, restul plitei fiind cu suprafața din sticlă.

  • E sigură deoarece are dispozitiv de siguranță
  • Aprinderea e una fără bătăi de cap datorită faptului că e o aprindere integrată
  • Arzătorul mare are o putere de 3 kWh, iar aparatul are o putere totală de 7,3 kWh.
  • Producătorul e unul de top, numărul unul la nivel mondial
  • Nu are arzător de tip wok, adică pentru acele vase specifice.

De final trebuie să recomand această plită încorporabilă acelor persoane care vor un electrocasnic de calitate cu care să poată încălzi și prepara diverse feluri de mâncare.
Comparativ cu un model pe curent, aceasta are un cost de achiziție mult mai mic și nu necesită un branșament special (poate fi legată și la butelie). Dar, timpul de gătire va fi puțin mai mare decât în cazul unui model electric (la acestea din urmă timpul de gătire poate fi cu până la 60 procente mai mic decât în cazul unui model pe gaz).

Te-ar mai putea interesa