Whirlpool GOA 6425 NB, plită incorporabilă cu sticlă neagră

Plita incorporabilă Whirlpool GOA 6425 NB e una dintre puținele plite care au finisaj din Cristal (sticlă), însă nu e pe o culoare deschisă ci pe negru. Există o alternativă pe o culoare mai deschisă dar alte diferențe nu veți găsi. Există plite cu grătar diferit și suprafața să fie tot din sticlă însă sticla e diferită ca finisaj. Parcă la acesta e mai elegantă și se asortează cu orice, iar butoanele sunt argintii. Culorile negru și argintiu se asortează cu orice de aceea și recomand aparate pe acele culori.

Poate că nu e o plită foarte ieftină dar o recomand deoarece e oferită de un brand destul de cunoscut și experimentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice nu sunt prea multe la modelele pe gaz. Totuși, menționez că are arzătoare clasice ca și dimensiuni dar putea arzătorului mare e destul de mare deoarece are un inel de ardere special. E vorba de un arzător de tip Wok care se adresează celor care vor să gătească în stil asiatic ori o cantitate mai mare într-un timp redus.

Plita are alimentare cu gaz, de aceea are și un randament ceva mai mare. Plitele electrice oferă mai multe (dotări, funcții și setări). Panoul de control e așezat frontal iar butoanele sunt de tip push-up și arată foarte bine. Dimensiunile sale sunt următoarele: 59 cu 51 cm, iar cele ale nișei sunt 56 cu 49 cm. Poate fi pusă cam pe orice blat deoarece toate blaturile sunt suficient de groase. Deci nu partea superioară e relevantă la instalare ci doar partea inferioară (care se incorporează).

Concluzie

Plusuri: are arzător de tip Wok, finisaj elegant, grătar realizat din fontă, design elegant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool GOA 6425 NB e o alegere decentă dacă ținem cont de toate aspectele totuși plitele pe gaz nu oferă foarte multe tehnologii. Cele electrice, în special cele cu inducție, oferă o tehnologie de încălzire destul de avansată astfel că doar vasele să încălzesc, plita rămânând rece mai tot timpul. Astfel nu mai trebuie să vă faceți griji că cei mici pun mânuțele pe el, iar curățarea se poate face imediat după utilizare.

Te-ar mai putea interesa